Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Άνετα η Λίβερπουλ, αμφίρροπο ματς στην Αλιάνζ Αρένα

Από το Champions League έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr και από τα παιχνίδια Λίβερπουλ - Ίντερ και Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ

Μπορεί το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης να είναι πλούσιο σε δράση, ωστόσο όταν στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην άκρη. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr και από τα παιχνίδια Λίβερπουλ - Ίντερ και Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League.

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς. Οι "κόκκινοι" έρχονται από συνεχόμενες επιτυχίες, παραμένουν αήττητοι από τον Δεκέμβριο, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στη 2η θέση και στο -6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι χαρακτηριστικό ότι απ' τη σεζόν 2017-2018 και έπειτα έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 15/24 εντός έδρας ματς στη διοργάνωση!

Από την πλευρά της η Ίντερ γνωρίζει ότι έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Διέλυσε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Εντός συνόρων βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Λίβερπουλ είναι ποιοτικότερη, το επιβεβαίωσε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και περιμένουμε ότι θα το κάνει και απόψε στο "Άνφιλντ". Επιλογή μας το Λίβερπουλ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Από Αγγλία πάμε Γερμανία και στο παιχνίδι της "Allianz Arena" ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Σάλτσμπουργκ, όπου όλα είναι ανοιχτά μετά το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα. Η Μπάγερν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λεβερκούζεν εντός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στην κορυφή και στο +9 από την Ντόρτμουντ μετά το πέρασμα 25 αγωνιστικών. Όσο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση η ομάδα του Νάγκελσμαν προκρίθηκε στις 5/7 τελευταίες νοκ άουτ μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ, που αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση.

Από την πλευρά της η Σάλτσμπουργκ κάνει για ακόμη μια χρονιά ότι θέλει στο πρωτάθλημα Αυστρίας, βρίσκεται "αγκαλιά" με τον τίτλο και έχει ρίξει το βάρος της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητώντας σήμερα την υπέρβαση στην "Allianz Arena". Διέλυσε με 4-0 την Άλταχ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της. Στο στοιχηματικό κομμάτι η Μπάγερν δυσκολεύεται να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί τελευταία, τη στιγμή που η Σάλτσμπουργκ θα δώσει προσοχή στα μετόπισθεν, περιμένοντας την κατάλληλη για να σκοράρει στην αντεπίθεση. Θα κρατήσουμε το Under 3.5 σε απόδοση 2.12.