Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Διαφορά ποιότητας στην Skagerak Arena

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις της ημέρας, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Οντ - Μόλντε και Τίγκρε - Μπάνφιλντ.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής, με τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας, Αργεντινής και Βραζιλίας να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις της ημέρας, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Οντ - Μόλντε και Τίγκρε - Μπάνφιλντ. Εσείς μπορείτε καθημερινά να βρίσκετε προγνωστικά για τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και over under προγνωστικά.

Τη Μόλντε για τη 10η αγωνιστική της Eliteserien υποδέχεται η Οντ. Στην 9η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, έκλεισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα πριν τη διακοπή, καθώς επικράτησαν με 2-1 της Χακ Καμ. Δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Οντ, έχει απολογισμό 4-0-6 μετά τα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Μόλντε φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μπόντο Γκλιμτ με 3-1 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας έτσι την πέμπτη διαδοχική της νίκη στην Eliteserien. Παραμένει αήττητη φέτος και εκτός έδρας, έχει απολογισμό 3-1-0 στις τέσσερις εξόδους της για το πρωτάθλημα. Μεγάλες οι διαφορές ποιότητας των δύο ομάδων, περιμένουμε ότι η Μόλντε θα δώσει σήμερα συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και θα τη στηρίξουμε. "Διπλό" σε απόδοση 2.00.

Και από τη Νορβηγία στην Αργεντινή και την αναμέτρηση Τίγκρε - Μπάνφιλντ για την 4η Αγωνιστική. Δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς η Τίγκρε, που γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-3 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Μπαράκας (1-1) αλλά και η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε (1-2). Αντιμετωπίζει σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 12 τελευταία για όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Μπάνφιλντ επικράτησε με 2-1 της Σεντράλ Κόρντομπα την προηγούμενη αγωνιστική και έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Ασταθής αμυντικά, έχει δεχτεί γκολ στα 12/13 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Αμφότερες δέχονται γκολ με τρομερή ευκολία, περιμένουμε ότι σήμερα θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.