Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπέρνλι, ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, οι οποίες έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Συναρπαστικό το κουπόνι opap live της Τετάρτης (1/12) με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Φουλ δράση στη Ligue 1 Γαλλίας, στη Serie A Ιταλίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των "16" της διοργάνωσης. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, οι οποίες έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με το εκτός έδρας 0-0 που πήρε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νόριτς η Γουλβς, καθώς δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Δεύτερο σερί ματς που κρατά το «μηδέν» μετά την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, έχει ρεκόρ 2-2-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μετρά 20 πόντους. Καταλαμβάνει την έκτη θέση, στο -3 απ' την τετράδα και στο -8 απ' την τρίτη Λίβερπουλ, είναι στο +10 απ' την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Δεν έπαιξε την Κυριακή κόντρα στην Τότεναμ, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Μπέρνλι, τρίτη στα τελευταία πέντε ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα είναι η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας. Η Γουλβς έρχεται από κακή εμφάνιση, από την άλλη η Μπέρνλι έχει δείξει ότι εκτός έδρας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι το ντέρμπι του "Μέρσεϊσαϊντ". Είναι σε καθοδική πορεία η Έβερτον, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεγάλου αποτελέσματος που θα της δώσει τη δυνατότητα να αλλάξει το μομέντουμ. Έχασε και απ' την Μπρέντφορντ την περασμένη Κυριακή, έβδομη αγωνιστική που δεν κερδίζει, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-1-5), τρίτο σερί ματς που δε σκοράρει! Από την άλλη η Λίβερπουλ όταν παίζει εντός έδρας, έχει πάντα τον πρώτο λόγο, το έδειξε και κόντρα στη Σαουθάμπτον το Σάββατο, την οποία διέλυσε με 4-0. Τρίτη σερί νίκη σ' όλες τις διοργανώσεις για τους «κόκκινους», όλες εντός έδρας, είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Άρσεναλ (4-0) και Πόρτο (2-0), νωρίτερα ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-2 απ' τη Γουέστ Χαμ, αυτή είναι η μοναδική ήττα τους σε 20 ματς φέτος σ' όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων τη δεδομένη στιγμή, ανώτερη η Λίβερπουλ, περιμένουμε ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή μας το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.92.