Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Η Μπενφίκα το ντέρμπι

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με τη Μπενφίκα να υποδέχεται τη Σπόρτινγκ - Τι προτείνει το betarades.gr.

Γεμάτο το κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (03/12) και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αρκετές. Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, με τη Μπενφίκα να υποδέχεται τη Σπόρτινγκ και από το συγκεκριμένο ντέρμπι προκύπτει η βασική πρόταση της ημέρας, ενώ θα μας απασχολήσει μία ακόμη αναμέτρηση, από την Μπουντεσλίγκα και πιο συγκεκριμένα η Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία.

Προβάδισμα η έδρα

Εικόνες ντροπής υπήρξαν στο προηγούμενο παιχνίδι της Μπενφίκα, αντιμετώπισε εκτός έδρας την αποδεκατισμένη και χτυπημένη από τον κορονοϊό Μπελενένσες. Οι γηπεδούχοι δεν συμπλήρωσαν καν ενδεκάδα, ωστόσο η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά, για να διακοπεί τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αετούς να κερδίζουν 7-0. Είχε προηγηθεί το μεγάλο ματς το Καμπ Νου, με το 0-0 απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Champions League, την Τετάρτη θέλει εντός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου και μη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.

Η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε την Τοντέλα την προηγούμενη αγωνιστική, σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασε στην τελική επικράτηση με 2-0. Είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ με 3-1 στο πλαίσιο του Champions League. Αποτέλεσμα που σήμανε πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης! Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, 32 έχει η Σπόρτινγκ, όσους και η Πόρτο με την οποία "συγκατοικεί" στην κορυφή, έναν πίσω τους βρίσκεται η Μπενφίκα!

Σε σούπερ φόρμα και ψυχολογία στα ύψη και οι δύο ομάδες, ωστόσο η Σπόρτινγκ έχει ορισμένες σημαντικές απουσίες, ενώ η έδρα πάντα παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Επιλογή αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 1.90.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ουνιόν

Συνεχίζουμε με Γερμανία και τον αγώνα Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία. Άγγιξε το βαθμό της ισοπαλίας η Ουνιόν την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τελικά ηττήθηκε με 2-1 δεχόμενη το γκολ που έκρινε τα πάντα στις καθυστερήσεις.Παρέμεινε στους 20 βαθμούς, βρίσκεται στο +2 από την αποψινή αντίπαλό τους.

Η Λειψία υποδέχθηκε τη Λεβερκούζεν, παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω κορονοϊού και ηττήθηκε με 3-1. Γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα μετά το εκτός έδρας 2-0 από την Χόφενχαϊμ, μεσολάβησε το διπλό στο Champions League επί της Κλαμπ Μπριζ με 5-0. Και σήμερα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες, με τα αγωνιστική προβλήματα να μην έχουν τελειωμό.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η σκληροτράχηλη και ανταγωνιστική στο γήπεδό της Ουνιόν, έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι να παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης. Θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!