Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Ισχυρή στην έδρα της η Έιμπαρ

Η ποδοσφαιρική πρόταση έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ υπάρχει πρόταση με ελληνικό ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα

Η αρχή σε νέες αγωνιστικές πολλών πρωταθλημάτων της Ευρώπης γίνεται με τα ματς στο κουπόνι της Παρασκευής (22/10). Έψαξε και βρήκε τις πιο αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές σήμερα το Betarades.gr. Η ποδοσφαιρική έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ έχουμε πρόταση με ελληνικό ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα. Μην ξεχνάτε πως θα βρείτε και δυνατά προγνωστικά NBA με επίσκεψη στο site μας. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε.

Στις 22:00, Έιμπαρ και Καρταχένα κοντράρονται για τη 12η αγωνιστική της Λα Λίγκα 2.

Η έδρα της, όπου μετράει τρεις σερί νίκες, μπορεί να είναι το μεγάλο "όπλο" της Έιμπαρ. Όμως, έδειξε ότι τα καταφέρνει και μακριά από αυτήν, καθώς επικράτησε (0-1) απέναντι στην Τενερίφη. Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, μάλιστα, κράτησε και ανέπαφη την εστία της. Έβγαλε αντίδραση μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα η Καρταχένα και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή (1-0) επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Χάνει μέρος της δυναμικότητάς της μακριά από το γήπεδό της, καθώς ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η αποτελεσματικότητα της Έιμπαρ στην έδρα της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.85.

Στις 20:00, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις "τρέχει" η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι τρεις από αυτές στην Ευρωλίγκα. Τις προηγούμενες ημέρες κέρδισε τη Ζενίτ (77-67) και έπειτα τον Ερυθρό Αστέρα (78-76). Ντεμπούτο στη Euroleague θα κάνει πιθανότατα απόψε ο Φαρίντ. Την πρώτη φετινή ήττα στη διοργάνωση σημείωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 79-78, αν και ήταν μάχιμος. Ωστόσο, επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στις νίκες με άνεση κόντρα στη Ζαλγκίρις (83-68). Αν και η ελληνική ομάδα είναι δυνατή, φαβορί παραμένουν οι γηπεδούχοι. Θα κρατήσουμε το ΤΣΣΚΑ Μόσχας -3.5 σε απόδοση 1.90.