Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Με τη Βικτόρια Πλζεν και το over στο «ΓΣΠ»

Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματικές προτάσεις από τις αναμετρήσεις Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάκ και ΑΠΟΕΛ - Τζουγκάρντεν.

Πλουσιοπάροχο το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης 23 Αυγούστου με δράση σε Τσάμπιονς Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ, καθώς διεξάγονται απόψε οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις από τις αναμετρήσεις Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάκ και ΑΠΟΕΛ - Τζουγκάρντεν, οι οποίες θα αναλυθούν παρακάτω.

Στις 22:00 η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Καραμπάκ στην «Doosan Arena», με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα η Πλζεν, προετοιμάστηκε για το αποψινό παιχνίδι, όπου θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στο κοινό της. Παραμένει φέτος αήττητη σε οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από την πλευρά της η Καραμπάκ αν και καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε και την έδρα της. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Δύσκολη η σημερινή της αποστολή, η Βικτόρια Πλζεν εμφανίζεται ισχυρή εντός και έχει κερδίσει φέτος και τα τρία επίσημα παιχνίδια της στην «Doosan Arena». Έχει το προβάδισμα στο αποψινό ματς και θα τη στηρίξουμε. Άσσος σε απόδοση 2.15.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Κόνφερενς Λιγκ και την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - Τζουγκάρντεν. Δύσκολη η αποστολή του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα του πρώτου αγώνα με 3-0, τραγική η εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, υπέπεσε σε αρκετά λάθη και το πλήρωσε από νωρίς, πλέον καλείται να ανέβει σήμερα βουνό.

Σε αντίθετη κατάσταση η Τζουργκάρντεν που έρχεται από ένα αήττητο σερί 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο και μετράει δώδεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βάρμπεργκς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στην 3η θέση μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν απόψε μια επική ανατροπή και είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν από νωρίς το γκολ, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.