Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: «Μιλάει» η έδρα στο Μιλάνο

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος που έρχεται από τη Serie A Ιταλίας και το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Κυριακή - φωτιά με σούπερ ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα το “κλάσικο” Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, ενώ στις 21:45 η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο “Giuseppe Meazza”. Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική και εσείς μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά super league.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος την πιο δυνατή της ημέρας, που έρχεται από τη Serie A Ιταλίας και το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Έσπασε το ρόδι στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ προσπερνώντας το εμπόδιο της Σέριφ μεσοβδόμαδα (3-1 εντός). Φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς καταλαμβάνει την 3η θέση αυτού, όντας στο -2 από τους Μολδαβούς και την Ρεάλ Μαδρίτης. Την προηγούμενη βδομάδα οι “νερατζούρι” γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα τους στο πρωτάθλημα από την Λάτσιο (3-1), στην επιστροφή του Σιμόνε Ιντζάγκι στο “Olimpico”. Απόψε υποδέχεται τη Γιουβέντους στο σπουδαίο “Derby d’ Italia” με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί που “τρέχει” στο “Giuseppe Meazza” στη Serie A (18-2-0).

Από την άλλη η Γιουβέντους πανηγύρισε την έκτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με αντίπαλο την Ζενίτ μεσοβδόμαδα (1-0 εκτός). Δράστης για τους “μπιανκονέρι” ο 21χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός Κουλουσέφσκι που άνοιξε λογαριασμό για φέτος. Το 3Χ3 στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησαν μετά από χρόνια. Το συγκρότημα του Αλέγκρι παραμένει αήττητο σε πέντε αγωνιστικές και προέρχεται από τέσσερα σερί “τρίποντα”, πιο πρόσφατο κόντρα στη Ρόμα (1-0 εντός). Οι “νερατζούρι” στηρίζουν πολλά στην έδρα τους και έχουν το προβάδισμα στο σημερινό ντέρμπι, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2,18.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Μπόχουμ - Άιντραχτ για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Νικήτρια στην “εξάποντη” αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ αναδείχθηκε η Μπόχουμ (1-0 εκτός), πανηγυρίζοντας παράλληλα το δεύτερο “τρίποντο” στην Μπουντεσλίγκα. Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, πάτησαν γκάζι στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι κι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′. Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο ενόψει της σημερινής, δεν υπολογίζονται οι Τέστσε, Ζόλερ, Μπόκχορν και Λέιτς. Θέση βασικού διεκδικούν οι Μπλουμ και Ασανό.

Η Άιντραχτ προσπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-1 στο “Deutsche Bank Park” που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι “αετοί” επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα, μετά την παρθενική νίκη επί της Μπάγερν (2-1 εκτός) στην Μπουντεσλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα από την Χέρτα (2-1 εντός). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, έχουν κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο. Θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 2,27.