Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Μιλάει η ποιότητα της Τραμπζονσπόρ

Ασταμάτητη η ομάδα της Τραπεζούντας, πήγε στη διακοπή ως το μεγάλο φαβορί για πρωτάθλημα πλέον - Δείτε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr

Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/11) είναι περιορισμένο σε παιχνίδια, τη στιγμή φυσικά που ακολουθούν δυνατά ευρωπαϊκά ματς. Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και ξεχώρισε παιχνίδια από τη Super Lig Τουρκίας και τη Β' Ισπανίας. Εσείς μπορείτε να βλέπετε στο Betarades.gr όλες τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων.

Ασταμάτητη η ομάδα της Τραπεζούντας, πήγε στη διακοπή ως το μεγάλο φαβορί για πρωτάθλημα πλέον! Στο τελευταίο παιχνίδι έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Πόλη επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας (1-2) με γκολ στο 96' και την άφησε στο -10! Έχει χτίσει μεγάλη διαφορά από τους άλλους μεγάλους της χώρας, η Χατάισπορ την πλησίασε στους τέσσερις πόντους με τη Σαββατιάτικη νίκη της. Παραμένει αήττητη στην Superlig (9-3-0) με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (24 γκολ).

Επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή η Γκαζιαντέπ, φυσικά εντός έδρας. Δεν ήταν πειστική στο 2-0 επί της Κασίμπασα, γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση, σκόραρε δις από στημένες μπάλες και πήγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη μπροστά στο κοινό της (4-2-0), έχει κατακτήσει τους 14/15 πόντους της στη σεζόν, μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 0-1-5 και 14 γκολ παθητικό! Πιο πρόσφατα έχασε στην Πόλη από τη Γαλατά με 2-0. Η Τραμπζονσπόρ θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, είναι ποιοτικότερη από τη σημερινή της αντίπαλο και περιμένουμε ότι θα φτάσει στη νίκη, έχοντας στο πλευρό της και τους φιλάθλους της. Τραμπζονσπόρ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2,00.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ - Χιρόνα για τη 17η αγωνιστική της Β' Ισπανίας. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναθάρρησε. Το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο νίκησε έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες και κατάφερε έστω οριακά να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Χιρόνα επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Καρταχένα (2-0) εντός έδρας και άφησε πίσω της την ήττα από την Τενερίφη εκτός έδρας, με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα πρόσφατα πέντε ματς για τη Χιρόνα, μετρά επίσης μία ισοπαλία και μία ήττα. Με νέα νίκη, έχει την ευκαιρία να περάσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται και σε καλύτερο μομέντουμ, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.93.