Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Πανίσχυρη στο Hawthorns

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι - Διαβάστε τις προτάσεις στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα

Μετρημένες οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, δύο αναμετρήσεις διεξάγονται για τη φάση των "16" του Κόπα Άφρικα, ενώ μόλις ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι, που έρχονται από τα παιχνίδια Γουέστ Μπρομ - Πρέστον και Σερένγκ - Μπέιρσχοτ, με τα οποία θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Εσείς μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και για το vistabet casino live.

25η Αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ, που επικράτησε με 3-0 της Πιτέρμπορο. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ μετά το πέρασμα 27 αγωνιστικών. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου παραμένει φέτος αήττητη στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Πρέστον δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετά από 26 αγωνιστικές φιγουράρει στη 15η θέση. Πήρε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ, που εμφανίζεται ισχυρή εντός έδρας και έχει το προβάδισμα στο αποψινό ματς. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το Γουέστ Μπρομ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.15.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι ουραγών Σερένγκ - Μπέιρσχοτ στο πρωτάθλημα Βελγίου. Σε ελεύθερη πτώση οι γηπεδούχοι, έχουν ηττηθεί και στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και βρίσκονται στη ζώνη των μπαράζ παραμονής μετά το πέρασμα 23 αγωνιστικών.

Από την άλλη η Μπέιρσχοτ βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 12 βαθμούς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο. Δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.82.