Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Ποντάρουμε στην ανωτερότητα της Βέρντερ

Δείτε την πρόταση για το Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ καθώς και για τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr.

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, επανερχόμαστε σήμερα (09/09) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Το πάμε στοίχημα κουπόνι της Παρασκευής αποτελεί παραδοσιακά το καλύτερο δυνατό «ορεκτικό» ενόψει Σαββατοκύριακου και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις συνολικά προτάσεις από το πρόγραμμα.

Η πλέον δυνατή από αυτές έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ. Με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μπόχουμ έφυγε η Βέρντερ, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Φούλκρουγκ. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρά μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, σε όλα τα παιχνίδια της σημείωσε δύο γκολ τουλάχιστον.

Η Άουγκσμπουργκ, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Χέρτα, επιβεβαιώνοντας ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν η τρίτη σερί ήττα της, έχει υποστεί τέσσερις συνολικά μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, τη μοναδική νίκη της την πηρε απέναντι στην Μπάγερ, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο Λεβερκούζεν.

Δείτε την πρόταση για το Βέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr.