Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Τότεναμ, με το δεξί η Βαλένθια

Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία, που έρχονται από το μεγάλο παιχνίδι Τσέλσι - Τότεναμ και το Βαλένθια - Χιρόνα - Δείτε αναλυτικά.

Συναρπαστικό το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με όλα τα εμπορικά πρωταθλήματα να βρίσκονται πλέον πίσω στη δράση και το κυριακάτικο κουπόνι να είναι γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες. Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία, που έρχονται από το μεγάλο παιχνίδι Τσέλσι - Τότεναμ και το Βαλένθια - Χιρόνα, τα οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην stoiximan gr. Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές μας προτάσεις.

Στις 18:30 η Τσέλσι υποδέχεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο, ούτε μας "έβγαλε τα μάτια" στην εκτός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Έβερτον η Τσέλσι, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, φτάνοντας στη νίκη με 1-0. Αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα μετά και την αποχώρηση του Βέρνερ, μοιάζει δεδομένο ότι η Τσέλσι θα πάρει επιθετικό, ενώ ίσως κινηθεί και για στόπερ, μιας και μοιάζει δύσκολο να στηριχθεί στον 37χρονο Τιάγκο Σίλβα ως βασική επιλογή.

Από την πλευρά της η Τότεναμ θέλει να "χωθεί" στις Σίτι και Λίβερπουλ, ενισχύθηκε σημαντικά, κράτησε τα πρώτα "βιολιά", δείχνει έτοιμη να αξιώσει διακρίσεις. Μπήκε στη νέα σεζόν με εμφατικό τρόπο, διέλυσε εντός έδρας 4-1 τη Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα, το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Κόντε σκόραρε τέσσερις φορές με άνεση και χωρίς να βρουν δίχτυα σε καμία εξ αυτών οι Κέιν και Σον! Δεν έπεισε με την εικόνα της στην πρεμιέρα η Τσέλσι, σήμερα η αποστολή της είναι αρκετά δύσκολη, κόντρα σε μια Τότεναμ που ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Κόντε έχει βάλει πλώρη για μια καλή χρονιά, οφείλει να το δείξει απ' την αρχή με νίκες σε τέτοια ντέρμπι εκτός έδρας και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 2(DNB) σε απόδοση 2.25.

Από την Πρέμιερ Λιγκ στη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Βαλένθια - Χιρόνα για την 1η αγωνιστική. Η Βαλένθια προέρχεται από ακόμα μία σεζόν στη μετριότητα, με προβλήματα στη διαμόρφωση του ρόστερ, γκρίνια και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην ένατη θέση αλλά δεν έφτασε κοντά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Χοσέ Μπορδαλάς αποτέλεσε παρελθόν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ονειρεμένο φινάλε είχε το τέλος της περσινής σεζόν για τη Χιρόνα, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο. Τερμάτισε στην 6η θέση της κατάταξης και στη συνέχεια στα πλέι οφ απέκλεισε Εϊμπάρ και Τενερίφη. Έκανε ορισμένες καλές προσθήκες για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της, ενώ ο τεχνικός Μίτσελ συνεχίζει όπως αναμενόταν στον πάγκο της. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Βαλένθια θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, στο "Μεστάγια" έχει πάντα τον πρώτο λόγο και αντιμετωπίζει σήμερα μια αντίπαλο που ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στη μεγάλη κατηγορία. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, άσσος σε απόδοση 1.85.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!