Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Σφυροκόπημα με κάλυψη, με το over στο «Ιbrox»

Από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχονται και οι σημερινές προτάσεις για στοίχημα του Betarades.gr - Τι προτείνει για το Europa League.

Το Τσάμπιονς Λιγκ μας χάρισε μοναδικές στιγμές τις προηγούμενες ημέρες και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα Πέμπτη (05/05) σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχονται και οι σημερινές προτάσεις για στοίχημα του Betarades.gr και συγκεκριμένα από τις αναμετρήσεις Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ και Ρέιντζερς - Λειψία. Πάμε να τις δούμε.

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άιντραχτ να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο "Deutsche Bank Park", έχοντας το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 από τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έχοντας το μυαλό της στο αποψινό κρίσιμο ματς.

Ασυνεπής και άτυχη στο εντός έδρας ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την περασμένη εβδομάδα η Γουέστ Χαμ, το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό λέει πολλά. Ακολούθησε η νέα εντός έδρας ήττα 1-2 στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Άρσεναλ, σε ματς που ο Μόγιες έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ήταν η τρίτη σερί ήττα για τη Γουέστ Χαμ σ' όλες τις διοργανώσεις, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), με 52 πόντους είναι έβδομη, μόλις στο +3 απ' τη Γουλβς, απομένουν τρία ματς για το φινάλε. Τα "σφυριά" στάθηκαν άτυχα στο πρώτο ματς και χρειάζονται σήμερα τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στο "διπλό" με κάλυψη σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ρέιντζερς - Λειψία και πάλι για την ίδια διοργάνωση, με τους "ταύρους" να έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Ακολούθησε η ισοπαλία με τη Σέλτικ (1-1) εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Σκωτίας για τη Ρέιντζερς, όπου βρίσκεται στη 2η θέση και στο -6 από την κορυφή. Θα προσπαθήσει απόψε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της, όπου εμφανίζεται πιο σταθερή και ανταγωνιστική, σκοράρει με τρομερή ευκολία και συνέπεια, όμως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Από την πλευρά της η Λειψία αγωνίστηκε κόντρα στην Γκλάντμπαχ με το μυαλό στο αποψινό ματς, δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα και γνώρισε την ήττα με 3-1 εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα, όπου βρίσκεται στην 5η θέση. Έχει σήμερα το προβάδισμα πρόκρισης, από την πλευρά της η Ρέιντζερς είναι υποχρεωμένη να ψάξει γκολ και νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, τη στιγμή που η Λειψία μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα βρει. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.91.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.