Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Στήριξη στην ασταμάτητη Μπραν, με το οver στην Μπαϊσάντα

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα - Η ανάλυση για τις δύο αναμετρήσεις.

Αρκετές οι ευκαιρίες στο σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (26/05) με δράση σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Κόνγκσβινγκερ - Μπραν και Ατλ. Παραναένσε - Καρακας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην interwetten. Πάμε να τις αναλύσουμε.

8η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Νορβηγίας με την Κόνγκσβινγκερ να πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα. Βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Ηττήθηκε με 1-0 από την ΚΦΟΥΜ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Σε αντίθετη κατάσταση η Μπραν έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φρέντρικσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, ενώ παραμένει φέτος αήττητη. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -5 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Μιοντάλεν. Περιμένουμε ότι θα δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες και ότι θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Θα τη στηρίξουμε! Μπραν -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.12.

Και από τη Νορβηγία στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε - Καράκας για την 6η αγωνιστική των ομίλων. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια τους αλλά και τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα για όλες τις διοργανώσεις. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο βρίσκεται στη 2η θέση του Β' γκρουπ, σήμερα παίζει για τη νίκη, αν κερδίσει θα είναι σίγουρα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, θα τερματίσει πρώτη αν δεν κερδίσει η Λιμπερτάδ. Σε περίπτωση νίκης και για τις δύο ομάδες, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων.

Από την πλευρά της η Καράκας ηττήθηκε με 1-0 από τη Ζουλια στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Λιμπερταδόρες μετρά 6 πόντους και έπεσε στην τελευταία θέση του γκρουπ, είναι ισόβαθμη με τη Δε Στρόνγκεστ, στο -1 από Λιμπερτάδ και Ατλέτικο Παραναένσε. Με νίκη σήμερα θα είναι σίγουρα στη δυάδα, με ισοπαλία χρειάζεται ήττα της Δε Στρόνγκεστ για να είναι τρίτη και να συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Αμφότερες χρειάζονται μόνο τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, είναι υποχρεωμένες να ρισκάρουν και περιμένουμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.