Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Θέλει νίκη με γκολ η Ιταλία, με κάλυψη η Πόντε Πρέτα

Το Betarades.gr ξεχώρισε από το πρόγραμμα της Δευτέρας τις αναμετρήσεις Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία και Λοντρίνα - Πόντε Πρέτα.

Αμείωτη παραμένει η δράση για ακόμη μια μέρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας (15/11). Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει και στα πρωταθλήματα της Β' Ισπανίας, της Β' Ολλανδίας, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας αλλά και στη Χιλή. Το Betarades.gr ξεχώρισε από το σημερινό πρόγραμμα τις αναμετρήσεις Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία και Λοντρίνα - Πόντε Πρέτα.

Η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με την Ιταλία, καθώς είναι δεδομένα εκτός πρόκρισης στα τελικά και αναμένεται να φανεί αν θα είναι τρίτη ή τέταρτη στην κατάταξη. Προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία, με αντίπαλο τη Λιθουανία (1-0). Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στον όμιλο, μετρά ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες σε σύνολο εννέα αναμετρήσεις έως τώρα. Στα παιχνίδια του Οκτωβρίου υπέστη δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας, με αντιπάλους κατά σειρά την Ελβετία (2-0) και τη Βουλγαρία (2-1).

Η Ιταλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη εναντίον της Ελβετίας (1-1), η οποία θα της έδινε ουσιαστικά και την πρωτιά στον όμιλο. Τώρα χρειάζεται νίκη και ελπίζει ακόμα κι αν κερδίσει ταυτόχρονα και η Ελβετία, να μην καλύψει το +2 που έχει στη διαφορά τερμάτων. Η "Σκουάντρα Ατζούρα" είναι αήττητη έπειτα από επτά αγωνιστικές με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη διακοπή του Οκτωβρίου, διότι συμμετείχε στα τελικά του Nations League. Η Ιταλία είναι αναγκασμένη να κερδίσει αλλά και με πολλά γκολ, τη στιγμή που έχει στο μυαλό της και το σκορ του αγώνα της Ελβετίας. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λοντρίνα όχι μόνο ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, δεν έπαιξε καλά για να κερδίσει, απογοητεύοντας έπειτα από αρκετό καιρό με μία εμφάνιση της. Και όλα αυτά στο κρισιμότερο γι' αυτήν χρονικό κομμάτι της σεζόν! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της με το ίδιο σκορ, με την αμέσως προηγούμενη να είναι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό της. Και γενικά φέτος είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, παρά εντός! Βρίσκεται πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής

Η Πόντε Πρέτα κράτησε την πρωτοπόρο Μποταφόγκο στο 0-0 εντός έδρας, αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, όμως έχει τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, ενώ μακριά από την έδρα της δεν έχει ήττα εδώ και τρεις αγώνες, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 14η θέση του και δεν έχει ξενοιάσει τελείως με την υπόθεση παραμονή, αν και έχει μία μικρή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα από την σημερινή της αντίπαλο, ούσα στο +5 συγκεκριμένα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1,93.