Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: To προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στη Γερμανία

Το Betarades.gr έχει βρει δυνατή επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά και μπασκετική από την Ευρωλίγκα - Δείτε τα προγνωστικά.

Μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων που πρωταγωνίστησαν τις τελευταίες μέρες, το κουπόνι της Παρασκευής (15/10) περιλαμβάνει και πάλι αναμετρήσεις για αρκετά εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει βρει δυνατή επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά και μπασκετική από την Ευρωλίγκα. Πέρα από αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε για στοίχημα αποτελέσματα με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Στις 19:30, η Πάντερμπορν φιλοξενεί τη Ρέγκενσμπουργκ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα 2.

Η Πάντερμπορν προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δεν τα πάει το ίδιο καλά, όμως και στο γήπεδό της, όπου μετράει δύο σερί ήττες. Ο αμυντικός Φαν Ντερ Βερφ θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του. Οι τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία ματς, με πιο πρόσφατη αυτή (2-2) με τη Καρλσρούη, είχαν ως αποτέλεσμα η Ρέγκενσμπουργκ να πέσει από τη κορυφή της βαθμολογίας. Έχει κερδίσει, όμως, τα τρία από τα πέντε τελευταία επίσημα εκτός έδρας και μπορεί να μείνει αλώβητη και σ' αυτήν της Πάντερμπορν. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Στις 22:00, Ρεάλ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στη Μαδρίτη για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Νίκησε τη Μονακό η Ρεάλ με 94-86, αν και δυσκολεύτηκε για να το πετύχει προς το τέλος του ματς. Ο Γιαμπουσέλε ήταν ο κορυφαίος σκόρερ με 18 πόντους. Έχασε από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και δεν έχει περιθώριο για άλλη ήττα. Κατέβαλε προσπάθεια ο Παναθηναϊκός μακριά από το γήπεδό του απέναντι στην Μπασκόνια, αλλά ηττήθηκε με 81-79. 22 πόντους μέτρησε ο αρχηγός Παπαπέτρου. Υψηλή είναι η διαφορά στο χάντικαπ και προς τα εκεί θα κινηθούμε στοιχηματικά με βάση τα δεδομένα. Θα επιλέξουμε το Ρεάλ Μαδρίτης -12.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Γερμανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!