Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Τριάδα στα αστέρια

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές με γκολ από το σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Με τη φάση των ομίλων του Champions League να κάνει πρεμιέρα σήμερα (06/09), είναι λογικό τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Φυσικά το πρόγραμμα παραμένει πλούσιο και φροντίζει για αυτό και το Eurobasket, με την Εθνικής μας να αντιμετωπίζει σήμερα την Ουκρανία στο ντέρμπι κορυφής του 3ο γκρουπ. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο Betarades.gr, ενώ έχετε τη δυνατότητα μέσω του livescore να ενημερώνεστε άμεσα για την εξέλιξη της κάθε αναμέτρησης.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, ένας από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες διεξάγεται στη Γλασκώβη. Εκεί όπου η Σέλτικ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, βαδίζουν από νίκη σε νίκη, απόψε, όμως, τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Βασίλισσα θέλει να διατηρήσει το θρόνο της και η προσπάθειά της ξεκινά από τη Γλασκώβη. Θα στείλει από νωρίς το μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές;

Από εκεί και πέρα, στο Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές με γκολ από το σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα από τα παιχνίδια Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τσέλσι.

Δε λείπουν φυσικά και οι προτάσεις από το Eurobasket, για το οποίο διεξάγεται απόψε η 4η αγωνιστική. Γεμάτο κρίσιμα ματς το πρόγραμμα, πέρα από την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία, ξεχωρίζουν οι αγώνες Μαυροβούνιο - Ισπανία, Βοσνία - Γαλλία, Ιταλία - Κροατία, μεταξύ άλλων.

Δειτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!