Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε, με το μομέντουμ της Ρασίνγκ

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr για τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου καθώς και τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Τα παιχνίδια του Nations League μονοπωλούν και σήμερα Κυριακή (25/09) το ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις Δανία - Γαλλία και Αυστρία - Κροατία να ξεχωρίζουν. Από κει και πέρα δράση έχουμε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας αλλά και στη Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Αλμπαθέτε - Ανδόρα και Ρασίνγκ - Ουνιόν Σάντα Φε, δύο παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Στις 19:30 η Αλμπαθέτε υποδέχεται την Ανδόρα για την 7η αγωνιστική της Segunda Division στο "Carlos Belmonte". Χωρίς περιθώρια λάθους έρχονται στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι μετά τις δύο σερί ήττες από Πονφεραντίνα (0-1) και Καρταχένα (2-1). 3-1-2 ο απολογισμός της Αλμπαθέτε μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών, βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Από την πλευρά της η Ανδόρα βρίσκεται σε αντίθετη κατάσταση, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Έιμπαρ και συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα (2-1-0). Ωστόσο, εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της (0-1-2). Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο και έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους και θα τους στηρίξουμε. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Από την Ισπανία στην Αργεντινή και την αναμέτρηση Ρασίνγκ - Ουνιόν Σάντα Φε για την 21η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση η Ρασίνγκ που επικράτησε με 1-0 της Πλατένσε, πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, συνολικά δέχτηκε ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Από την άλλη η Ουνιόν Σάντα Φε δεν "πατάει" καλά, έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από Ιντεπεντιέντε (0-1) και Πλατένσε (1-0) χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Βρίσκεται στη 19η θέση της κατάταξης, έχοντας πανηγυρίσει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Προβληματίζει με την εικόνα της και εκτός έδρας, καθώς αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Ξεκάθαρο φαβορί η Ρασίνγκ, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.