Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Elisa Stadion», φαβορί η Ατλέτικο Μινέιρο

Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την αναμέτρηση Βάασα - Χόνκα - Τα δεδομένα από τον αγώνα Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Τετάρτης (22/06) με τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Φινλανδίας αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την αναμέτρηση Βάασα - Χόνκα.

Δωδέκατη αγωνιστική στη Veikkausliiga Φινλανδίας με τη Βάασα να υποδέχεται τη Χόνκα. Ξέσπασε πάνω στη Χέλσινγκφορς την προηγούμενη αγωνιστική η Βάασα, την οποία διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κόντρα στη Μάριεχαμν, μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Από την πλευρά της η Χόνκα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κουόπιο την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας στη νίκη με 2-0. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία παιχνίδια και μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, τη στιγμή που το Over επιβεβαιώθηκε στις 3/4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Και από τη Φινλανδία στη Βραζιλία και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην βρίσκεται σε ισχύ. Οι δύο ομάδες τίθονται αντιμέτωπες ξανά λίγες ημέρες μετά, καθώς την Κυριακή αναμετρήθηκαν στο πρωτάθλημα, με την Ατλέτικο να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-0. Βρίσκεται στην 4η θέση της Serie A μετά το πέρασμα 13 αγωνιστικών, την Κυριακή επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τέσσερα παιχνίδια.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Φλαμένγκο επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, η ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Προβληματίζει με την εικόνα της και εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Αγωνίζεται με ανεβασμένη ψυχολογία η Ατλέτικο Μινέιρο, έδειξε και στο μεταξύ τους παιχνίδι ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.