Skip to main content

Betarades: Φαβορί στο Μεξικό - Πολωνία, ξεφεύγει το σκορ στο Δανία - Τυνησία

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με "καυτά" παιχνίδια και το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μουντιάλ προγνωστικά και σήμερα Τρίτη (22/11). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια επιλογή για στοίχημα από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία. Ας δούμε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Για όγδοη συνεχόμενη φορά παίρνει μέρος το Μεξικό σε Μουντιάλ. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου προκριματικών του και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση. Τις εφτά προηγούμενες φορές βγήκε νοκ άουτ στους "16" και έφτασε ως τα προημιτελικά (το 1970 και το 1986). Πιο πρόσφατα, έχασε από τη Σουηδία σε φιλικό επί ισπανικού εδάφους με 2-1.

Η Πολωνία, από την άλλη, αφού απουσίασε από τη διοργάνωση το 2010 και το 2014 επέστρεψε πριν τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αποκλείστηκε τότε στους ομίλους, καταλήγοντας στην τελευταία θέση. Έπαιξε με τη Χιλή εντός έδρας τελευταία και κέρδισε με 1-0. Το Μεξικό έχει καλή παράδοση σε πρεμιέρες Μουντιάλ και μεγαλύτερη εμπειρία στο τουρνουά. Θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στη νίκη του με κάλυψη, δηλαδή στον 1 DNB σε απόδοση 1.95.

Για ακόμη ένα σημερινό ματς του τουρνουά προκύπτει δυνατή πρόταση, για τον αγώνα μεταξύ Δανίας και Τυνησίας.

Δεύτερη σερί φορά και έκτη συνολικά στην ιστορία της η Δανία παίρνει μέρος στην τελική φάση του Μουντιάλ. Τρεις φορές αποκλείστηκε στους "16", το 2010 είχε μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων, το 1998 έφτασε ως τα προημιτελικά. Στο πρόσφατο Euro προχώρησε ως και τα ημιτελικά, ηττήθηκε στην παράταση από την Αγγλία (2-1). Τελευταία κέρδισε εντός τη Γαλλία για το Nations League με 2-0.

Έξι παρουσίες στο σύνολο και δύο διαδοχικές σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπληρώνει η Τυνησία. Δεν έχει καταφέρει ποτέ να περάσει τη φάση των ομίλων. Μετράει μόλις δύο νίκες στα συνολικά 15 ματς της σε αυτό το επίπεδο. Πιο πρόσφατα σε φιλικό νίκησε το Ιράν με 2-0. Η Δανία είναι από τα φαβορί για πρόκριση στον όμιλο, αλλά και η Τυνησία έχει εμφανιστεί σοβαρή και μπορεί να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.30.