Skip to main content

Betarades: Φορτσάρουν οι τρικολόρ, αντέχει η Κροατία - δυάδα φωτιά για Euro

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Euro - Δύο τα δυνατά προγνωστικά.

Το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Δευτέρας (28/06) εστιάζεται για άλλη μια μέρα στο Euro 2020 και τις αναμετρήσεις του. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατά προγνωστικά από κάθε αγώνα της μεγάλης διοργάνωσης για να σας στείλει στο ταμείο.

Επιπλέον, όλες οι ΠΑΟΚ Μεταγραφές υπάρχουν στο site μας, μαζί με όλων των ελληνικών ομάδων. Πάμε στις σημερινές αναλύσεις μας!

Φαβορί η Γαλλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Euro που διεξάγεται στις 22:00 στο Βουκουρέστι ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελβετία.

Οι "τρικολόρ" μπορεί να μην εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Κατάφεραν, όμως, να τερματίσουν πρώτοι σε έναν δύσκολο όμιλο. Επικράτησαν με 1-0 επί της Γερμανίας στην πρεμιέρα, ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, απέναντι στην Ουγγαρία (1-1) και την Πορτογαλία (2-2). Διατηρούν ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων. Στους έξι από αυτούς, μάλιστα, κράτησαν ανέπαφη και την εστία τους.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σακίρι που σημείωσε δύο γκολ, η Ελβετία κέρδισε με 3-1 τη Τουρκία και εξασφάλισε την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με 1-1 με την Ουαλία την πρώτη αγωνιστική και η ήττα (3-0) από την Ιταλία. Η ομάδα του Πέτκοβιτς έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Οι Ελβετοί πέρασαν στον επόμενο γύρο του τουρνουά, όμως, εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Η Γαλλία είναι το φαβορί όχι μόνο για τη πρόκριση, αλλά και για τη κατάκτηση του τίτλου, καθώς είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Θα ποντάρουμε, επομένως, στο Γαλλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.13.

Μπορεί η Κροατία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με ακόμα ένα παιχνίδι της νοκ άουτ φάσης του Euro, με την Κροατία να αντιμετωπίζει στις 19:00 την Ισπανία στην Κοπεγχάγη.

Η ομάδα του Ζλάτκο ξεκίνησε με το.. αριστερό τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία, ενώ ακολούθησε η ισοπαλία (1-1) απέναντι στηn Τσεχία. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, όμως, κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τη Σκωτία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους 16 καλύτερους. Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ σκόραρε και στα πέντε από αυτά.

Η Ισπανία συνέτριψε με 5-0 τη Σλοβακία στο πιο πρόσφατο ματς της και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Δεν είχε πείσει στους αγώνες με τη Σουηδία (0-0) και την Πολωνία (1-1), ωστόσο, με τον προπονητή Λουίς Ενρίκε να γίνεται αποδέκτης έντονης κριτικής. Έχει συνολικά έξι ισοπαλίες στις έντεκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, πάντως, κράτησε το μηδέν.

Η Ισπανία δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, με εξαίρεση την επιβλητική εμφάνισή της απέναντι στη Σλοβακία. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όμως, απέναντι στην σκληροτράχηλη Κροατία, που έχει και ποιότητα στο ρόστερ της. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Κροατία +0.5 (ασιατικό) σε απόδοση 2.55.

Μπες στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.