Skip to main content

Betarades: Κερδίζει εύκολα η Χάλμσταντ, τον πρώτο λόγο η Παραναένσε

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα να επιστρέφουν στη δράση. Οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr έρχονται από τις αναμετρήσεις Χάλμσταντ - Τρέλεμποργκ και Ατλ. Παραναένσε - Λιμπερτάδ, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην bet365. Πάμε να τις αναλύσουμε.

11η Αγωνιστική στη 2η Κατηγορία της Σουηδίας, με τη Χάλμσταντ να επιστρέφει στη δράση, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαστέρας εκτός έδρας και ενώ είχαν προηγηθεί επτά διαδοχικές νίκες. Βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς και στο +2 από τη 2η Μπράγκε, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Τρέλεμποργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λαντσκρόνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Έστερ με 2-1, βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Τρέλεμποργκ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τη Χάλμσταντ που εντυπωσιάζει και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να φτάσει σήμερα σε μια άνετη επικράτηση. Θα κρατήσουμε το Χάλμσταντ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Και από τη Σουηδία στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ατλ. Παραναένσε - Λιμπερτάδ Ασουνσιόν για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" της διοργάνωσης. Σε εξαιρετική φόρμα η Ατλέτικο Παραναένσε, επικράτησε με 4-2 της Μπραγκαντίνο στο τελευταίο παιχνίδι στη Serie A Βραζιλίας. Ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αναμετρήσεων και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Παιχνίδι αποδείξεων σε μια δύσκολη έδρα δίνει απόψε η Λιμπερτάδ. Έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Σέρο Πορτένιο στο πρωτάθλημα, ήταν η πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς, παραμένει αήττητη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο η Ατλ. Παραναένσε διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο, ενώ θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.83.