Skip to main content

Betarades: Με τα γκολ στο Rene Gaillard, με κάλυψη η Έμπολι

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr.

Μετά από ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο πλούσιο σε αναμετρήσεις, το σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (6/12) περιλαμβάνει λιγότερες επιλογές, πριν φυσικά την επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έστω και έτσι δεν λείπουν από το σημερινό πρόγραμμα παιχνίδια από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πάνω που πάει κάποιος να πιστέψει στις δυνατότητές της, η αστάθεια και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα που την χαρακτηρίζουν, κάνουν την εμφάνισή τους. Μία νικάει, μια χάνει τον τελευταίο μήνα. Η σημαντική νίκη επί της Νιμ, επισκιάστηκε από τις δύο σερί ήττες με Νανσί εντός και Μπαστιά εκτός, αμφότερες συνδυάστηκαν με κάκιστες εμφανίσεις. Παραμένει πάντως ψηλά βαθμολογικά και σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της.

Έδωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις απαντήσεις σχετικά με το ποιος αναμένεται να κάνει κουμάντο στην κατηγορία η Τουλούζ, μετά το εμφατικό 4-1 επί της Σοσό, σε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις για φέτος, αφού ξεδίπλωσε την ποιότητά της και κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό μπλοκ των φιλοξενούμενων πολλές φορές. Έχει ηττηθεί μόνο από την Καέν, και παραμένει αήττητη από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Μοντανιέ, ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν σε καμία περίπτωση και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος. Στο κύπελλο, με πολλές αλλαγές πήρε την πρόκριση μετά το 1-3 επί της Τρελισάκ (Δ’). Θεωρούμε ότι το σκορ μπορεί να ξεφύγει στο σημερινό ματς, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.20.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Έμπολι - Ουντινέζε. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από νωρίς, η Έμπολι δεν το έβαλε κάτω καταφέρνοντας να αποσπάσει τον βαθμό με αντίπαλο την Τορίνο στο «Olimpico Grande Torino» (2-2). Οι «ατζούρι» πανηγύρισαν τη νίκη στις δύο τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με αντίπαλο την Ουντινέζε, όσες μέτρησαν στις δέκα προηγούμενες (πέντε ισοπαλίες, τρεις ήττες).Μετά από μία θεότρελη αναμέτρηση με φοβερή διακύμανση στο σκορ και χιτσκοκικό φινάλε, η Ουντινέζε κατάφερε να φύγει αλώβητη από το «Olimpico» μένοντας στο εντυπωσιακό 4-4 (!) με αντίπαλο την Λάτσιο. Οι «τζεμπρέτε» πανηγύρισαν τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς, κάτι που η Έμπολι μπορεί να αξιοποιήσει, θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1,78.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!