Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Μένει όρθια στο «Πάρκεν» η Τραμπζονσπόρ, over στο «Άιμπροξ»

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr για τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη στη δράση, με τρία σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Φουλ δράση και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρoτάσεις με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τις αναμετρήσεις Κοπεγχάγη - Τραμπζονσπόρ και Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν.

Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κοπεγχάγη να υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο «Telia Parken». To Μάιο επέστρεψε στο θρόνο της Δανίας μετά από τρία χρόνια και συνάμα στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου το 2019 απέτυχε στον 3ο γύρο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τελευταία της συμμετοχής στους ομίλους ήταν το το 2016. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση η Κοπεγχάγη, μουδιασμένο το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο ματς γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Ράντερς με 3-1, έχει απολογισμό 2-0-3 μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών.

Με την ίδια σοβαρότητα, η οποία την διέκρινε στην περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια, μπήκε στα πρώτα παιχνίδια του καλοκαιριού η Τραμπζονσπόρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κατέκτησε το Σούπερ Καπ Τουρκίας, επικρατώντας της Σίβασπορ με 4-0 στον τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα με νίκες κόντρα σε Ιστανμπούλσπορ (0-2) και Χατάισπορ (1-0). Τη δεδομένη στιγμή οι Τούρκοι είναι σε καλύτερο μομέντουμ, έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι και είναι πιο σοβαρή και πιο κοντρολαρισμένη ομάδα. Με σοβαρή εμφάνιση η Τραμπζονσπόρ μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Δανία. Χ2 σε απόδοση 1.80.

Μένουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πηγαίνουμε στην αναμέτρηση του «Ibrox» ανάμεσα στη Ρέιντζερς και την Αϊντχόφεν. Αν και δυσκολεύτηκε η Ρέιντζερς, με σοβαρή εμφάνιση στη ρεβάνς και νίκη με 3-0 κόντρα στην Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχτεί γκολ, στο πιο πρόσφατο επικράτησε με 4-0 της Σεντ Τζόνστον για το πρωτάθλημα, όπου ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Σέλτικ.

Από την άλλη η Αϊντχόφεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στη σεζόν, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διέλυσε με 5-2 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εκτός έδρας και είναι χαρακτηριστικό ότι σκοράρει με τρομερή ευκολία. Ομάδα με επιθετικό χαρακτήρα, παίζει πάντα για το γκολ, τα σκορ είναι σχεδόν πάντα υψηλά. Η Ρέιντζερς έρχεται από καλές εμφανίσεις, σκόραρε εφτά γκολ στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς, μπροστά στο κοινό της δίνει πάντα υψηλό τέμπο. Μπορεί να γίνει καλό ματς, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.