Skip to main content

Betarades: Μένει όρθια στο Villa Park η Μπέρνλι, υψηλό σκορ στο κλάσικο

Διαβάστε όλες τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Euroleague

Πλούσιο σε δράση το σημερινό πρόγραμμα τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ, με το Final 4 της Euroleague να κεντρίζει το ενδιαφέρον και ενώ στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα αλλά και βαθμολογίες πρωταθλημάτων. Οι σημερινές προτάσεις του Betarades έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Άστον Βίλα - Μπέρνλι, αλλά και από τη Euroleague τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα βρίσκεται στη 14η θέση και αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ (1-2), παίζει πλέον μόνο για το γόητρο.

Σε αντίθετη κατάσταση η Μπέρνλι που παίζει για την επιβίωση της. Ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από Τότεναμ (1-0) και Άστον Βίλα (1-3), την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας, έχει σήμερα την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και περιμένουμε ότι θα καταφέρει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το "Villa Park". Χ2 σε απόδοση 1.86.

Και από την Πρέμιερ Λιγκ στην Ευρωλίγκα και το ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης για το Final 4, που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Παρότι θεωρητικά θα έπρεπε να έχει το ευκολότερο έργο, λόγω της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 21-7, η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε αρκετά από την Μπάγερν Μονάχου και σώθηκε από το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο 5ο παιχνίδι των πλέι οφ. Μέσα στη σεζόν, έπειτα από την ήττα με 88-83 από τη «βασίλισσα», στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, μετρά πέντε συνεχόμενες επικρατήσεις, δύο για το πρωτάθλημα (85-75, εκτός, στις 23 Ιανουαρίου και 108-97, στην παράταση, με 89-89 την κανονική διάρκεια, εντός, στις 10 Απριλίου), δύο για την Ευρωλίγκα (93-80, εντός, στις 10 Δεκεμβρίου 2021 και 86-68, εκτός, στις 11 Φεβρουαρίου 2022) και μία στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με 64-59, στη Γρανάδα, στις 20 Φεβρουαρίου.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας (δεν πήγε στην Κολωνία και η σεζόν 2019-20 διεκόπη πρόωρα, λόγω του κορονοϊού), η Ρεάλ των 10 τροπαίων επιστρέφει στα Final 4. Στα προημιτελικά σκούπισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον έχει φτάσει τις εννέα συνεχόμενες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Μονός αγώνας και «εμφύλιος» είναι μία συνταγή που μας αποτρέπει να στηρίξουμε το πιο σταθερό σύνολο της σεζόν, που είναι η Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ είναι σε καλό μομέντουμ, έχει παίκτες με πείρα και παραστάσεις και πιστεύουμε ότι θα ανεβάσει ρυθμό και πιθανότατα σκορ. Επιλογή μας το Over 154.5 πόντοι σε απόδοση 1.91.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Στοιχήματος μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.