Skip to main content

Betarades: Ο πιο αποκαλυπτικός Διαμαντίδης που έχετε δει! (video)

Ο 3D του ελληνικού μπάσκετ συζητάει για περισσότερη από μισή ώρα με το αχτύπητο δίδυμο του Betarades.gr, τον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη.

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Ποιός δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του στο θρυλικό «Βάλ'το αγόρι μου»; Ο λόγος, για τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο σπουδαίος αθλητής αποκάλυψε για πρώτη φορά πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στο Betarades.gr. Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Διαμαντίδη ΕΔΩ!

Ο 3D του ελληνικού μπάσκετ συζητάει για περισσότερη από μισή ώρα με το αχτύπητο δίδυμο του Betarades.gr, τον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη. Εννοείται, ότι δεν διστάζει να απαντήσει και στις ερωτήσεις του κοινού. Και κάνει πολλές, και άκρως σημαντικές αποκαλύψεις.

Ποιός είναι ο χειρότερος προπονητής που είχε στον Παναθηναϊκό; Έκανε τελικά φάουλ στον Σκούνι Πεν; Ποιά ήταν η αγαπημένη του στιγμή στην καριέρα του; Τι έχει να πει για το Last Dance και τον Μάικλ Τζόρνταν; Με ποιόν συμπαίκτη του είχε την καλύτερη συνεργασία; Και με ποιον τη... χειρότερη;

Αυτά, και πολλά ακόμα «τσουχτερά» ερωτήματα απαντώνται από τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο βίντεο του betarades.gr.

Ήδη, σε μόλις... μία μέρα, το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 65.000 views στο YouTube! Αξίζει λοιπόν να το δείτε και να μάθετε ενδιαφέροντα πραγματάκια. Άλλωστε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν μιλάει συχνά δημόσια.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!