Skip to main content

Betarades: Ρέστα για τον τίτλο η Λειψία, νίκη παραμονής ο Απόλλων

Πέντε αξιόλογες επιλογές για στοίχημα περιλαμβάνει το Κυριακάτικο κουπόνι - Οι προτάσεις του Betarades.gr για την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Παραδοσιακό Κυριακάτικο, πλήρες κουπόνι το σημερινό (14/03) με ενδιαφέρουσα δράση σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αξιόλογες επιλογές για στοίχημα. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε ενημερώνεστε για τις νόμιμες online στοιχηματικές στην Ελλάδα και να κάνετε, για παράδειγμα, την bet365 εγγραφή σας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Νίκη παραμονής στη Ριζούπολη

Ξεκινάμε το Κυριακάτικο στοιχηματικό ταξίδι από την Αθήνα και τη Ριζούπολη, όπου στις 19:00 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική σεζόν της Σούπερ Λιγκ.

Ο Απόλλων ήταν φανερό πως τη Δευτέρα δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, έχοντας στοχεύσει το σημερινό παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε 2-0, αλλά είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί του ΟΦΗ. Η "ελαφρά ταξιαρχία" γνωρίζει πως με μία νίκη σήμερα "αγκαλιάζει" την παραμονή και αναμένεται να παίξει με μεγάλη ένταση, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με πολλές απουσίες.

Οι Αγρινιώτες πήραν δύο νίκες με Παναθηναϊκό και Βόλο εντός έδρας, όμως μακριά από τη γήπεδό τους είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, δίχως νίκη σε όλη τη σεζόν. Ο Αριγίμπι είναι βαρόμετρο για την ανάπτυξη τους και η απουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ποντάρουμε στον άσο του Απόλλωνα, σε απόδοση 2.15.

Διαφορά δυναμικής στο Ένιο Ταρντίνι

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 16:00, η Πάρμα υποδέχεται τη Ρόμα για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Πάρμα, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 18 της παιχνίδια, με το τελευταίο της "τρίποντο" να χρονολογείται στις 30 Νοεμβρίου!!! Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να γυρίσει το ματς στη Φλωρεντία από 2-1 σε 2-3, αλλά δέχθηκε την ισοφάρισε στο 94' και διατηρήθηκε στην προτελευταία θέση με 16 πόντους, στο -6 από την παραμονή.

Η Ρόμα ήταν εντυπωσιακή την Πέμπτη απέναντι στη Σαχτάρ και με το 3-0 στις αποσκευές της θα πάει πιο άνετη στην Ουκρανία. Η ομάδα του Φονσέκα προέρχεται από δύο σερί νίκες στη Serie A και δίνει μεγάλη μάχη για την 4αδα, ούσα στο -2 από την Αταλάντα.

Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής, φόρμας και ψυχολογίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το φαβορί. Ανεβάζουμε την απόδοση στο διπλό (2.10), ποντάροντας στο Ρόμα -1 (ασιατικό).

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου!

Ταξιδεύουμε βόρεια για το επόμενο σημείο. Στις 16:30, η Λειψία φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για 25η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Λειψία είναι σε πολύ καλή κατάσταση εντός των συνόρων και θα στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ. Μετρά 6 συνεχόμενες νίκες στην Bundesliga, όπου με νίκη σήμερα μειώνει ξανά τη διαφορά στους δύο πόντους από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Τελευταίο της δείγμα στο πρωτάθλημα το άνετο 0-3 στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Η Άιντραχτ φαίνεται πως είναι ακόμη "μεθυσμένη" από τη νίκη επί της Μπάγερν. Ακολούθησε η ήττα στη Βρέμη από την Βέρντερ (2-1) και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός με την Στουτγκάρδη. Είδε έτσι την Ντόρτμουντ να μειώνει στον πόντο και η πίεση στο συγκρότημα του Χίττερ για τη μάχη της 4αδας αυξάνεται.

Πολύ αποτελεσματική εντός έδρας η Λειψία, περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Άιντραχτ και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στην κούρσα του τίτλου. Επιλογή ο άσος στο 1.85.

Ανοιχτό ματς στο "Ντραγκάο"

Η τελευταία ποδοσφαιρική μας επιλογή για σήμερα έρχεται από το δυτικό άκρο της Ευρώπης. Στις 22:00, η Πόρτο υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα για την 23η αγωνιστική της Liga NOS.

Η Πόρτο προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση στο Τορίνο, όπου ξόδεψε πολλές δυνάμεις, αλλά εκτόξευσε την ψυχολογία της. Στο πρωτάθλημα παλεύει για τη 2η θέση, ούσα στο -1 από την Μπράγκα.

Ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην 5η θέση και είναι το φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με το +6 από την Γκιμαράες. Στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν της Νασιονάλ Μαδέιρα (2-1), στο τρίτο σερί Over τους.

Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Πάσος Φερέιρα θα παίξει ακομπλεξάριστα και μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα των "δράκων". Η Πόρτο έρχεται με φόρα και θα ρισκάρει για τη νίκη. Επομένως, ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Χαμηλό τέμπο στο Ιβανώφειο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ και τον αγώνα Ηρακλής - Μεσολόγγι (17:00).

Μάχη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στους ουραγούς, ωστόσο από τον χαμηλό άσο είναι προτιμότερη επιλογή το Under 152.5 σε απόδοση 1.70, αφού οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη σημασία στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι υποφέρουν στο σκοράρισμα, ειδικά εκτός έδρας.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.