Skip to main content

Betarades: Τους φορτώνει γκολ η Εθνική - Κυριακάτικη 5αδα για όλα τα γούστα!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλους τους ομίλους του Nations League

Αρκετά ενδιαφέρον το Κυριακάτικο κουπόνι πάμε στοίχημα, με κρίσιμες αναμετρήσεις για το Nations League και αγωνιστική δράση στη Β' Ισπανίας και στην μπασκετική Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει καταλήξει στις πέντε παρακάτω επιλογές:

Άνετα στο Κισινάου η γαλανόλευκη

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στη Μολδαβία (21:45). Το συγκρότημα του Φαν Σιπ έχει κερδίσει και πάλι το φίλαθλο κοινό της χώρας μας, αλλά οφείλει να εξαργυρώσει την βελτιωμένη εικόνα του με την πρωτιά στον όμιλό. Αρχικώς οφείλει να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο των αδύναμων Μολδαβών σήμερα για να παίξει "τελικό" με τους Σλοβένους την Τετάρτη.

Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικής, χαρακτηριστικά στα 13 τελευταία επίσημα παιχνίδια έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία! Το 1-1 με το Κόσοβο στην πρεμιέρα του ομίλου. Τον Οκτώβριο δέχθηκε 4 γκολ από τους Σλοβένους εντός έδρας και σήμερα περιμένουμε ανάλογη επικράτηση της "γαλανόλευκης". Επειδή όμως το διπλό είναι αναμενόμενα χαμηλά, ποντάρουμε στο Over 2.5 του 2.15 περιμένοντας καλή επιθετική εμφάνιση από τους διεθνείς μας, όπως μας έδειξαν και στο μεσοβδόμαδο φιλικό απέναντι στην Κύπρο.

Πιο "δεμένο" το Βέλγιο

Συνεχίζουμε από το Nations League και περνάμε στην League A, για την οποία κοντράρονται οι δύο ημιφιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ. Το #1 της FIFA Βέλγιο υποδέχεται την Αγγλία (#4) για το 2ο όμιλο, στον οποίο βρίσκονται η Δανία και η Ισλανδία.

Οι Βέλγοι είναι πρώτοι με 9 πόντους και με νίκη απόψε κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά, ενώ θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το 2-1 του Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Αυτή ήταν και η μοναδική τους ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια!

Η Αγγλία έμπλεξε μετά την εντός έδρας ήττα από τους Δανούς στο Γουέμπλεϊ, σε μία αναμέτρηση που αποβλήθηκαν οι Μαγκουάιρ και Τζέιμς και είναι τιμωρημένοι σήμερα.

Το Βέλγιο έχει τρομερή ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή και θα βάλει δύσκολα στην ασταθή άμυνα των Άγγλων. Πιο δεμένη ομάδα οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε στον άσο του 2.44.

Επιφυλακτικό ξεκίνημα στο Μαπέι

Για τον 1ο όμιλο της League A αναμετρώνται στις 21:45 Ιταλία και Πολωνία. Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για την εξέλιξη του ομίλου, αφού τα τρία φαβορί είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία. Στους 7 οι Πολωνοί, στους 6 οι Ιταλοί και στους 5 οι Ολλανδοί που λογικά θα επικρατήσουν των Βόσνιων απόψε στο Άμστερνταμ.

Η Ιταλία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρά 20 ματς αήττητη (15 νίκες), αλλά πιο πρόσφατα έμεινε στο "Χ" απέναντι σε Πολωνία (0-0 εκτός) και Ολλανδία (1-1 εντός).

Σε εξίσου ανοδική τροχιά και οι Πολωνοί, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Ολλανδία (1-0), μάζεψαν 7 πόντους και φιλοδοξούν να δώσουν το παρών στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Γνωστή η επιθετική ποιότητά τους με Λεβαντόφσκι στην κορυφή.

Επειδή πρόκειται για τόσο σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες και υπό το φόβο της ήττας, περιμένουμε επιφυλακτική εκκίνηση στον αγώνα και γι αυτό θα ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο, σε απόδοση 2.10.

Με τους γηπεδούχους στο νησιωτικό ντέρμπι

Περνάμε στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Σεγούντα Ντιβιζιόν, για την 12η αγωνιστική της οποίας διεξάγεται το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων, ανάμεσα στη Λας Πάλμας και την Τενερίφη.

Προβληματικές και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, αλλά η Λας Πάλμας έχει άλλη δυναμική στο γήπεδό της, την ώρα που η Τενερίφη παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αδύναμη όταν αγωνίζεται εκτός.

Η Λας Πάλμας στάθηκε καλά στην έδρα της ισχυρής Χιρόνα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ενώ η Τενερίφη εκμεταλλεύτηκε την κακή κατάσταση της Σαραγόσα (1-0 εντός). Ποντάρουμε στην έδρα και τη σούπερ παράδοση που έχει η Λας Πάλμας στα μεταξύ τους ντέρμπι, επιλέγουμε τον υψηλό άσο του 2.70!

Βρίσκει ρυθμό η Άλμπα

Ολοκληρώνουμε τις Κυριακάτικες επιλογές μας με μπάσκετ. Για τη 2η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, η Όλντενμπουργκ υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στις 19:00.

Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τη σεζόν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και έναν πολύ έμπειρο προπονητή στο πρόσωπο του Ρενέσες. Αρχίζουν και βρίσκουν ρυθμό μετά τις περιπέτειες με τον Covid και περιμένουμε να επικρατήσουν απόψε. Ποντάρουμε στο διπλό με -3.5 χάντικαπ, στο 1.85.