Skip to main content

Betarades: Βγάζει αντίδραση η Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από τη σπουδαία αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό - Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.

 

Άλλη μια μέρα που το Μουντιάλ 2022 πρωταγωνιστεί στα προγνωστικά ποδοσφαίρου είναι η σημερινή.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από τη σπουδαία αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Γκέλα ολκής για την Αργεντινή στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε (1-2) από τη Σαουδική Αραβία. Πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε πέντε σερί νίκες σε φιλικά και επίσημα. Πετάει "φωτιές" στην επίθεση, καθώς έχει πετύχει 20 γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς για το Μεξικό στο Μουντιάλ, με ήρωα τον Οτσόα, που "σταμάτησε" τον Λεβαντόφσκι από τα 11 μέτρα. Μετράει μόλις μια νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του. Έχει καταφέρει να σκοράρει, ωστόσο, στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους. Με την "πλάτη στον τοίχο" η Αργεντινή, δεν έχει περιθώρια για απώλειες και μπορεί να βγάλει αντίδραση, κερδίζοντας το Μεξικό για τέταρτη σερί φορά. Επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα Αργεντινή - Μεξικό όπως και όλων των υπόλοιπων ματς σήμερα στο Betarades.gr!

Και από την αναμέτρηση Μουντιάλ Γαλλία - Δανία προκύπτει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για στοίχημα.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στο τουρνουά η Γαλλία, που συνέτριψε με 4-1 την Αυστραλία, με πρωταγωνιστή τον Ζιρού, που πέτυχε δύο γκολ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ μετράει και ισάριθμες ήττες, από τη Δανία (2-0) και την Κροατία (0-1). Κράτησε μόλις σε ένα από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια ανέπαφη την εστία της.

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα η Δανία και αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Τυνησία. Αυτή, πάντως, ήταν η μοναδική από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της που δεν βρήκε δίχτυα. Τα πήγε εξαιρετικά στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τη Γαλλία, μετρώντας ισάριθμες νίκες (2-0 και 2-1). Φαβορί η ομάδα του Ντεσάμπ, που εμφανίζει, όμως, αμυντικές αδυναμίες, ενώ δύσκολα, η Δανία θα μείνει για δεύτερο σερί ματς χωρίς να σκοράρει. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικά μουντιάλ 2022 καθημερινά στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις