Skip to main content

Betarades: Βγάζει αντίδραση η Νάπολι, προβάδισμα η Λέστερ

Το Betarades.gr ξεχώρισε τις πιο δυνατές από τις προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Serie A Ιταλίας και Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πλουσιοπάροχο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (28/11) με ντέρμπι στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League και φυσικά αμέτρητα παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο.

Το Betarades.gr ξεχώρισε τις πιο δυνατές από τις προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Serie A Ιταλίας και Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε προγνωστικά για αμέτρητες λίγκες όπως και προγνωστικά σούπερ λιγκ.

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Μόσχα η Νάπολι μεσοβδόμαδα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Σπαρτάκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Παραμένοντας στους επτά βαθμούς υποχώρησε στην 3η θέση ισοβαθμώντας με τους Ρώσους, ενώ βρίσκεται στο -1 από την Λέστερ και την απευθείας πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των «παρτενοπέι» στη Serie A, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Ίντερ στο «Giuseppe Meazza». Την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα κριθεί η πρόκριση της Λάτσιο στους 16.

Μεσοβδόμαδα πανηγύρισε τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Μόσχας (3-0 εκτός) συγκεντρώνοντας οκτώ βαθμούς (+4 από Μαρσέιγ), πλέον βρίσκεται στο -3 από την Γαλατασαράι την οποία υποδέχεται στο «Olimpico» στις 9 Δεκεμβρίου. Τρεις αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί των «αετών» στη Serie A (2-1-0), την προηγούμενη εβδομάδα υποκλίθηκαν στη Γιουβέντους (2-0 εντός). Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες και είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, περιμένουμε ότι θα βγάλουν σήμερα αντίδραση. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επικράτησε της Λέγκια Βαρσοβίας (3-1) εντός έδρας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία ματς, με δύο εντός έδρας ήττες από Άρσεναλ και Τσέλσι με 0-2 και 0-3 αντίστοιχα. Ενδιάμεσα, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Λιντς με σκορ 1-1. Τα τελευταία αποτελέσματα ήτα λογικό να επηρεάσουν και τη βαθμολογική της θέση, αφού έπεσε στο δεύτερο μισό της κατάταξης.

Η Γουότφορντ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψε εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1), ένα αποτέλεσμα που έφερε και την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων». Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Γουότφορντ, μετρά επίσης τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότεροι, τη στιγμή που η Γουότφορντ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα πάμε με το Λέστερ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Δείτε τη σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!