Skip to main content

Big Brother: Παρέμβαση Πέτσα για τις αλητείες περί βιασμών

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τον διάλογο με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό

Για τα όσα αδιανόητα ακούστηκαν περί βιασμών στο τηλεοπτικό παιχνίδι Big Brother παρενέβη μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, το βράδυ της Κυριακής.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τον διάλογο "με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη", όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως λέει, έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του οποίου, τονίζει, ότι θεωρεί αυτονόητη.

Υπενθυμίζεται ότι παίκτης, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μία πριβέ και χαμηλόφωνη συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του για ερωτικά θέματα, η οποία μεταδόθηκε από το live streaming στο σάιτ του skai, είπε την εμετική ατάκα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων: «Με τις γκόμενες, να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου... Αλλιώς έχει βιασμό».