Skip to main content

Βιτόλο: «Θα παλέψουμε για το Champions League»

Στην πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και το στοίχημα του Champions League αναφέρθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» ο ανασταλτικός μέσος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτολο, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά και το στοίχημα της εξόδου στο Champions League. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
"Το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα θετικά αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που απομένουν ώστε να μπούμε καλά στα πλέι οφ".
 
Για την δυσκολία των ματς που έχει να δώσει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ: "Όλα είναι δύσκολα. Και κόντρα στην Κέρκυρα που έχει τους δικούς της στόχους και κόντρα στον Ηρακλή που είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς, θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή φόρμα στα πλέι οφ".
 
Για το γεγονός ότι έκλαψε μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό: "Υπήρχε πολύ πίεση, στρες και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Είχα μείνει αρκετά πίσω αγωνιστικά και αυτό ήταν ένα ξέσπασμα. Έψαξα τον γιατρό γιατί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που κάθε στιγμή βρίσκονταν δίπλα μου και ήθελα να το γιορτάσω μαζί του. Πέρασα πολύ δύσκολα, σε κανένα δεν αρέσει να μένει στο νοσοκομείο, το σημαντικό είναι να υπάρχει η δύναμη να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις να είσαι καλά. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια ανάμνηση του παρελθόντος".
 
Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα: "Ήδη φάνηκε από το ματς με τον Ολυμπιακό ότι είμαι καλά. Είμαι στο 100% και με μεγάλη όρεξη να κάνω ένα πολύ καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα και να ετοιμαστώ για μια ακόμη πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα".
 
Για την άποψη που ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την ΑΕΚ λόγω της αποχής: "Είναι η γνώμη κάποιων ανθρώπων, δεν είναι σωστή, αλλά την σέβομαι. Αντιμετωπίσαμε όλα τα προβλήματα πρόσωπο με πρόσωπο, δεν είναι σωστό για κανένα άτομο της οικογένειας του ΠΑΟΚ να πιστεύει αυτό το πράγμα".
 
Για τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League: "Θα παλέψουμε για αυτό, είναι υποχρέωση της ομάδας και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ και μετά θα δούμε".
 
Για το διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και ικανοποιημένος από τον τρόπο που μου φέρονται. Αυτό, όμως, που με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο είναι ότι ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ".
 
Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: "Τα γεγονότα με την ΑΕΚ τα έζησα πρώτη φορά. Δεν συνηθίζουμε οι επαγγελματίες παίκτες να ζούμε τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι ήταν μεμονωμένα, αυτά που συνέβησαν δεν αντιπροσωπεύουν το 95% του κόσμου, οι οποίοι σίγουρα δεν θα επικροτούσαν μια τέτοια συμπεριφορά".