Skip to main content

Black Friday με μικρότερες ουρές στη Θεσσαλονίκη (φωτο+video)

Οι νεαροί είθισται τα τελευταία χρόνια να ακολουθούν τη διεθνή πρακτική και να αναμένουν έξω από τα καταστήματα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τα χαράματα βρέθηκαν έξω από πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης αρκετοί νεαροί, φοιτητές και μαθητές παίρνοντας θέση για τις προσφορές της Black Friday.

Οι νεαροί είθισται τα τελευταία χρόνια να ακολουθούν τη διεθνή πρακτική και να αναμένουν έξω από τα καταστήματα από τις πρώτες πρωινές ώρες για να έχουν προτεραιότητα στα διαθέσιμα εκπτωτικά προϊόντα.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι ουρές σε σύγκριση με τα περασμένα χρόνια ήταν πολύ μικρότερες. Παρόλα αυτά αρκετοί ήταν οι μαθητές που επέλεξαν να απουσιάσουν και εφέτος τη συγκεκριμένη ημέρα από τα μαθήματά τους για να επωφεληθούν από τις προσφορές σε ηλεκτρονικά κατά κύριο λόγο προϊόντα παρά τις προειδοποιήσεις των καθηγητών.

Την ίδια ώρα συνεργεία της εφορίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα σε επιχειρήσεις της πόλης εκτεταμένους ελέγχους, ώστε να αντιμετωπιστούν κρούσματα φοροδιαφυγής που διαπιστώθηκαν προηγούμενες χρονιές.