Skip to main content

Βολές Λοβέρδου για τις κυβερνητικές παλινωδίες

Αμηχανία καταλογίζει στο κυβερνητικό σχήμα ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες.

Δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών στρατηγικών μέσα στην κυβέρνηση, δηλώνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες και ξεκαθαρίζει ότι στις σημερινές τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό μέσα από την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δηλώνει ότι η αμηχανία της κυβέρνησης μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών είναι, οι παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας.

Εκτιμά ακόμη ότι πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει με όσους πιστεύουν στην πολιτική του, τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών και επισημαίνει πως όποιος αρνηθεί τον αγώνα θα απορριφθεί με πάταγο.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία δεν αποκλείει τη λήψη και νέων μέτρων: «Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτά είναι τα μέτρα και τελειώσαμε. Δεν θα χρειαστούν όμως οριζόντιες και άδικες πολιτικές εάν κάθε υπουργείο πετύχει τους στόχους που θέσαμε το Δεκέμβριο του 2010 ή όσους νέους χρειαστεί να θέσουμε».