Skip to main content

Βολές Σαμαρά για το νέο φορολογικό

Βέλη κατά της κυβέρνησης για το νέο φορολογικό σύστημα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου. Παράλληλα ο κ. Σαμαράς έθεσε
Βέλη κατά της κυβέρνησης για το νέο φορολογικό σύστημα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου του κόμματος.

«Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε την εύκολη λύση: Ρίξτε τα όλα στον φορολογούμενο. Και δεν καταλαβαίνει ότι έτσι και η αγορά στεγνώνει,η ανεργία εκτοξεύεται και οι φτωχότεροι θα την πληρώσουν» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Ούτε λαϊκίζουμε στα κεραμίδια, ούτε λουφάζουμε στη γωνία», τόνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά το πέρας της συνεδρίασης. «Παράγουμε πολιτική. Δημιουργούμε πολιτική, που είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για τους συμπολίτες μας», συμπλήρωσε.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς ως πρώτιστο καθήκον έθεσε την προσπάθεια, ως Νέα Δημοκρατία, «να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμοι, πιο χρήσιμοι στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Δίπλα στον πολίτη».

Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ, «αφού υπογράμμισε ότι ο τόπος μας, η ελληνική κοινωνία, βρίσκεται σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, ζήτησε από όλα τα στελέχη του κόμματος, από τους βουλευτές του κόμματος και, βεβαίως, από τους Γραμματείς του κόμματος, από τα μέλη, από όλη τη Νέα Δημοκρατία να σταθούμε κοντά στον κόσμο, κοντά στον απλό πολίτη».

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη τα στελέχη του κόμματος «να σταθούμε δίπλα στην ελληνική οικογένεια, που δοκιμάζεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να αποτυπώνουμε τα προβλήματα, να βοηθάμε, να ακούγεται η φωνή του πολίτη που μπορεί να διαμαρτύρεται, να υποδεικνύει κάτι καλύτερο».