Skip to main content

Βολές σε Καραμανλή και Παπανδρέου, από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ

Την υπερψήφιση του ΚΚΕ και την καταδίκη του δικομματισμού ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός της στο Περιστέρι.
Την υπερψήφιση του ΚΚΕ και την καταδίκη του δικομματισμού ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός της στο Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την Κυριακή το βράδυ οι κεφαλαιοκράτες θα πρέπει να νιώθουν από ανατριχίλα μέχρι πανικό για την άνοδο του εκλογικού ποσοστού του ΚΚΕ.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης "ιδιαίτερα σε αυτά που δηλώνουν ότι παλεύουν το δικομματισμό", για να επισημάνει ότι "το θέμα είναι ή με τα μονοπώλια ή με το λαό, το θέμα είναι η αντίθεση με την αντιδραστική στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει απόψε σε προεκλογική συγκέντρωση στη Νίκαια.


Σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Χαλκίδα μίλησε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε τη  βεβαιότητα ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συσπειρωμένος, αποφασισμένος και αισιόδοξος» .

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι «δεν ζούμε απλώς την αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ. Ζούμε την αποτυχία ενός οικονομικού μοντέλου, μίας ολόκληρης οικονομικής πολιτικής και φιλοσοφίας. »

Για το ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «το πρόγραμμά του έχει τίτλο ΄΄Θα τα δούμε μετά΄΄. Θα τα δούμε μετά, που ο ψηφοφόρος θα έχει απομακρυνθεί από το ταμείο και κανένα λάθος δεν θα αναγνωρίζεται", είπε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στο ΚΚΕ ο πρόεδρος του ΣΥΝ υπογράμμισε ότι η Αριστερά χρειάζεται την ενότητα και πρόσθεσε ότι «και η συντρόφισσα Παπαρήγα που εχθές θυμήθηκε να καλέσει τους αγωνιστές της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς να ψηφίσουν το κόμμα της, ξέχασε να πει ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ βάδιζε τον μοναχικό αδιέξοδο δρόμο του».

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ΑλέξηςΤσίπρας, θα βρεθεί σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Στην Άρτα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απ΄ όπου αναφερόμενος στην Οικονομία της χώρας , επεσήμανε πως «βαδίζουμε σε τελείως λάθος κατεύθυνση»  

«Η αγορά στενάζει και ο κ. Καραμανλής τη στεγνώνει, αντί να την ενισχύει, ενώ ο κ. Παπανδρέου απλά τάζει πολλά και αναλώνεται σε υποσχέσεις και «θα». Είναι πασιφανές ότι μια τέτοια πολιτική μπορεί να οδηγήσει μόνο στην αύξηση του δημοσίου χρέους.» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης στην συνέντευξη που παραχώρησε.