Skip to main content

Βουτσιάς: Ανάμεικτα συναισθήματα

Το γκολ Νο 2000 του Ηρακλή έχει όνομα και επώνυμο. Πασχάλης Βουτσιάς. Τι δηλώνει ο νεαρός μέσος για το γκολ, για την ομάδα του, αλλά και για τους στόχους του.
Ο Πασχάλης Βουτσιάς έμελλε να είναι τελικά ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που πέρασε στο βιβλίο της ιστορίας, σημειώνοντας το γκολ Νο 2000 της ομάδας. Ο μέσος των «κυανολεύκων» μίλησε για το τέρμα που πέτυχε, τόνισε, ωστόσο, πως τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα, καθώς η ομάδα του έχασε από την Ξάνθη.
“Είναι σημαντικό για μένα ότι πέτυχα το συγκεκριμένο γκολ. Τα συναισθήματά μου, ωστόσο, είναι ανάμεικτα κι αυτό γιατί, πέραν της προσωπικής μου χαράς, η ομάδα δεν κατάφερε στο τέλος να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας".
Πώς όμως αισθάνεται που πέρασε στο βιβλίο της ιστορίας του Ηρακλή, όπου μετά τον Βασίλη Χατζηπαναγή που είχε πετύχει το γκολ Νο 1000, αυτός σημείωσε το γκολ Νο 2.000; "Δεν το κρύβω ότι είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος, όμως επαναλαμβάνω ότι θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν η ομάδα δεν είχε χάσει".
Κι όσο για τις ευθύνες που τον γεμίζει το συγκεκριμένο γκολ εν όψει της συνέχειας και δεδομένου ότι ήταν το πρώτο με την πρώτη ομάδα, υπογράμμισε: "Έχω ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μου και αυτό γιατί πολύ απλά είμαι ακόμη μόλις 19 χρόνων. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του".
Ο Βουτσιάς, λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στα Πηγάδια χθες το απόγευμα, το ένιωθε πως θα σκοράρει και δήλωσε σχετικά "Ήμουν σίγουρος ότι θα σκόραρα. Το έλεγα μέσα στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στον κολλητό μου τον Βέλλιο".
Τι ήταν όμως αυτό στοίχισε χθες στα Πηγάδια στον Ηρακλή την απώλεια βαθμού ή βαθμών απέναντι Skoda Ξάνθη; "Δεν ήμασταν συμπαγείς, αν και προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν είχαμε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση που χρειαζότανε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Θεωρώ δε ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αν δεν είχε συμβεί αυτό και πηγαίναμε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, η ψυχολογία μας θα ήταν τελείως διαφορετική και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο γκολ έκρινε κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα".
Κι όσο για το πώς βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League, με δεδομένο ότι η ομάδα του Ηρακλή βρίσκεται έναν βαθμό μόλις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού είπε: “Εμείς φθάσαμε την ομάδα σε αυτή την θέση και εμείς θα την βγάλουμε από αυτήν. Στόχος μας εξάλλου είναι η συμμετοχή μας στα πλέι οφ, αν και η ομάδα δεν δείχνει την στιγμή αυτή ικανή να πετύχει κάτι τέτοιο".
Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας που αποδοκίμασε την ομάδα, τόνισε: "Ο κόσμος ήθελε σίγουρα κάτι διαφορετικό για να κάνει χαρούμενες γιορτές. Αυτό που θα ήθελα να πω εγώ από την πλευρά μου είναι ότι δε μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση».