Skip to main content

Βόζεμπεργκ: «Συνεχιζόμενος εμπαιγμός σε βάρος των καθηγητών»

Επικρίσεις κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας διατυπώνει η τομεάρχης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, με αφορμή τις προειδοποιήσεις των βαθμολογητών για τις πανελλαδικ
Επικρίσεις κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας διατυπώνει η τομεάρχης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, με αφορμή τις προειδοποιήσεις των βαθμολογητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Για μία ακόμη φορά το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση αποδεικνύουν την αδυναμία τους να διαχειριστούν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως η διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο συνεχιζόμενος εμπαιγμός σε βάρος των καθηγητών, με την καθυστερημένη έκδοση της ΚΥΑ, τελικά καταλήγει σε βάρος των διαγωνιζόμενων και των γονέων, που με αγωνία βλέπουν την αναστάτωση στην Εκπαίδευση να διογκώνεται και το μοναδικό θεσμό που όλοι αποδέχονται ως αντικειμενικό να δέχεται σημαντικό πλήγμα.

Το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα προβλήματα που δημιουργούνται. Ας αντιληφθούν, επιτέλους, ότι ανεύθυνες κινήσεις δεν χωρούν στο χώρο της Εκπαίδευσης».