Skip to main content

Βραβεύσεις περιπτέρων για την 75η ΔΕΘ

Το βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας σε στεγασμένο χώρο, με το οποίο διακρίθηκε η συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην 75η ΔΕΘ, παρέλαβε ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδης παρέλαβε τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή του υπουργείου στην 75η ΔΕΘ

Το βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας σε στεγασμένο χώρο, με το οποίο διακρίθηκε η συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην 75η ΔΕΘ, παρέλαβε ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης.

Απονέμοντας το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO ΑΕ, Πάρις Μαυρίδης, τόνισε ότι η συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην 75η ΔΕΘ ήταν ιδιαίτερα τιμητική και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παρουσία και η στήριξη του Yπουργείου θα είναι δεδομένη και στις επόμενες διοργανώσεις.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση για την τιμητική διάκριση στη συμμετοχή του Yπουργείου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ανέφερε ακόμη ότι είναι σημαντική η βράβευση του περιπτέρου, κατασκευασμένου από ανακυκλώσιμα υλικά, όχι ιδιαίτερα δαπανηρού, αλλά ακριβού σε γούστο, το οποίο προβάλλει τη δουλειά, που γίνεται στον αγροτικό τομέα.

Βραβεύσεις Περιπτέρων

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HELEXPO απένειμε τα βραβεία στα καλύτερα Περίπτερα της 75ης ΔΕΘ. Συνολικά απονεμήθηκαν έντεκα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας, πέντε Έπαινοι Προσεγμένης Συμμετοχής και τέσσερα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή σε ισάριθμες συμμετοχές, που ξεχώρισαν για την παρουσία τους στη φετινή Έκθεση.

Αναλυτικά απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία και έπαινοι:

Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας

- Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

- Οικοενέργεια ΕΠΕ

- Huawei Τεχνολογίες ΑΕ

- Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ

- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Δ/νση Γεωργικών Εφαρμογών -

- Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης -

- Ε.Υ.Α.Θ. ΑΕ

- Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

- Γκαζές Συμεών και Υιός ΟΕ (Προκάτ Άσσος)

- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

- ΟΠΑΠ Α.Ε.

Έπαινος Προσεγμένης Συμμετοχής

- Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

- Ενεργοτεχνική

- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

- Ελευθεριάδης Έπιπλο ΑΕ.

- Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή

- Mechatron Α.Β.Ε.Ε.

- Το εργαστήρι του Σαντεξή

- Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

- Αφοι Ιωαννίδη ΑΕ