Skip to main content

Βραβεύθηκαν προσωπικότητες των ΜΜΕ

Προσωπικότητες των ΜΜΕ και γενικότερα της κοινωνίας μας, που επί σειρά ετών προσέφεραν συνεχές και σημαντικό έργο στον χώρο της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τίμησε στη Θεσσαλονίκη η
Προσωπικότητες των ΜΜΕ και γενικότερα της κοινωνίας μας, που επί σειρά ετών προσέφεραν συνεχές και σημαντικό έργο στον χώρο της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τίμησε στη Θεσσαλονίκη η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος.

Τιμώμενοι από τον χώρο των Μ.Μ.Ε. ήταν η κ. Βίκυ Σουλοπούλου για την πολυετή προσφορά των ιστορικών εφημερίδων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», η κ. Έρα Γερμανού (Η πρώτη γυναίκα εκφωνήτρια του Ρ/Σ Μακεδονίας), η κ. Μαρία Χούκλη (Δημοσιογράφος - Τηλεπαρουσιάστρια ΕΡΤ), ο κ. Πάνος Θεοδωρίδης (Δημοσιογράφος - Συγγραφέας), ο κ. Γιώργος Mελίκης (Δημοσιογράφος - Συγγραφέας), ο κ. Ρήγας Τζελέπογλου (Καθηγητής - σύμβουλος επιχειρήσεων), ο κ. Κώστας Εφραιμίδης (Σκηνοθέτης της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών) και ο κ. Ηλίας Πανάς (Δημοσιογράφος - εκφωνητής και παραγωγός Ρ/Τ εκπομπών ΕΡΤ-3)

Από το χώρο της Επικοινωνίας και Διαφήμισης τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους, η κ. Ειρήνη Παπανικολάου (εκφωνήτρια ΕΡΤ - διαφημιστικά σποτς 1970 - 90), η κ. Στέλλα Σμουλιώτη (εκφωνήτρια ΕΡΤ - διαφημιστικά σποτς 1970 - 90), ο κ. Νίκος Λαγόπουλος (εκφωνητής ΕΡΤ - διαφημιστικά σποτς 1970 - 90), ο κ. Αργύρης Λογοθέτης (δ/ε IAAS 1976) και ο κ. Πέτρος Βογιατζόγλου (δ/ε «Ραδάς» 1965).

Τέλος, από το χώρο των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας τιμήθηκε φέτος η κ. Δανάη Δημητρακοπούλου εκδότρια της ιστορικής εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας και με το ειδικό βραβείο «ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΑΣ» που κάθε χρόνο επιβραβεύεται από τον δημιουργικό χώρο της επικοινωνίας μια ξεχωριστή νέα παρουσία, τιμήθηκε το δημιουργικό γραφείο «Beetroot» των Βαγγέλη Λιάκου, Αλέξη Νίκου και Γιάννη Χαραλαμπόπουλου για την εικαστική τους παρέμβαση στις εκδηλώσεις των 44ων Δημητρίων.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, εμφανίστηκε και το γυναικείο κουαρτέττο εγχόρδων «4tissimo».

Η διοργάνωση «Βραδιά Επικοινωνίας», που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχήχρονιά στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Γ. Γ. Μακεδονίας - Θράκης,της νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του δήμου Θεσσαλονίκης, διεξήχθη στηναίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ρorto Palace».