Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018
x

BΡΑΒΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ΣΤΑ IMPACT BITE AWΑRDS 2017

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ σε δύο κατηγορίες σε έργα πληροφορικής και επικοινωνιών.

Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων του Business Technology όπου η Διαμαντής Μασούτης διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες σε έργα πληροφορικής και επικοινωνιών.

Χρυσό βραβείο για την εφαρμογή Scan And Shop στην ενότητα Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες ανά Επιχειρηματικό Κλάδο, στην κατηγορία Επέκταση του φυσικού καταστήματος στο smartphone του καταναλωτή.
 
Χάλκινο βραβείο για το νέο online μηχανογραφημένο σύστημα Reflexis στην ενότητα Διοίκηση & Στρατηγική της Πληροφορικής, στην κατηγορία Βελτιστοποίηση και αύξηση αποτελεσματικότητας στα σημεία πώλησης.

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και δημιουργεί έργα τεχνολογίας με σημαντικό επιχειρησιακό αποτέλεσμα.

Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. το Χρυσό βραβείο παρέλαβε: ο Παναγιώτης Αμούτζιας, Programmer - Analyst, IT Department και το Χάλκινο βραβείο ο Νίκος Τερσινίδης, Technical Support - Analyst, IT Department.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ