Skip to main content

Βρήκαν «στέγη» οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Σε δύο νέα γραφεία, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής, θα στεγάζονται οι οκτώ -πλέον- ανεξάρτητοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά από σχετικό αίτημά τους προς τον πρόεδ
Σε δύο νέα γραφεία, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής, θα στεγάζονται οι οκτώ -πλέον- ανεξάρτητοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά από σχετικό αίτημά τους προς τον πρόεδρο του σώματος, Φ. Πετσάλνικο.

Παράλληλα, ελήφθη μέριμνα, ώστε να λαμβάνουν ενημέρωση για τις εργασίες της Βουλής, την οποία ελάμβαναν -μέχρι πρότινος- μέσω των κοινοβουλευτικών ομάδων στις οποίες ανήκαν.

Πέραν των τεσσάρων βουλευτών της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ που αποχώρησαν προχθές 9/6/2010 από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (Φώτης Κουβέλης, Αθανάσιος Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, τους οκτώ -συνολικά- ανεξάρτητους βουλευτές συμπληρώνουν οι τρεις που τέθηκαν στις 6/5/2010 εκτός της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, και η διαγραφείσα από την ΝΔ, επίσης στις 6/5/2010, Ντόρα Μπακογιάννη.