Skip to main content

Βροχή από σφαίρες σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία

Τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν αργά χθες το βράδυ, σε εστιατόριο που βρίσκεται στο 90ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, κοντά στην Αμφιλοχία, και άνοιξαν πυρ, με αποτέ
Τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν αργά χθες το βράδυ, σε εστιατόριο που βρίσκεται στο 90ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, κοντά στην Αμφιλοχία, και άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.

Αναλυτικά, οι δράστες, αφού διέταξαν τους περίπου εκατόν είκοσι πελάτες, που βρίσκονταν εκείνη στη στιγμή στο χώρο, να πέσουν κάτω, άρχισαν να πυροβολούν με πυροβόλα όπλα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, ένας 15χρονος και ένας 28χρονος, και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στους οποίους προσφέρθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες, κατά την έξοδό τους, πυροβόλησαν με στόχο τρία λεωφορεία με αλβανικές πινακίδες, που ήταν σταθμευμένα έξω από το εστιατόριο και είχαν ως προορισμό τα Τίρανα. Σοβαρά τραυματίστηκε μία 62χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, ο οποία δέχθηκε σφαίρα στο λαιμό, ενώ περίμενε μέσα σε ένα από τα λεωφορεία. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι δράστες διέφυγαν, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.