Skip to main content

Βρύζας: «Συνεχίζουμε το έργο μας»

Ο Βραζιλιάνος μέσος Μοράες η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. «Έκλεισε» ο Βιεϊρίνια. Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό σκέφτονται Κούπερ, Κωφίδης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ  Ζήσης Βρύζας τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξης Τύπου για όλα τα ανοιχτά θέματα της ομάδας, από το οικονομικό κομμάτι μέχρι το αγωνιστικό και τον σχεδιασμό που αφορά στο άμεσο μέλλον του συλλόγου.

«Λάθη κάνουν όλοι. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος κοιμάται. Σε γενικές γραμμές το αγωνιστικό πλάνο βαδίζει προς την κατεύθυνση που θέλουμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων και συνέχισε.
«Δεν είναι μόνο οικονομικά το θέματα. Εμείς ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια την ανασύνταξη της ομάδας σε όλη τη δομή της, από το διοικητικό, το οργανωτικό, τις ακαδημίες… Η ομάδα είναι ένα σύνολο από πράγματα. Αυτό που βλέπουμε την Κυριακή είναι η κορυφή. Δεν είναι εύκολο το έργο. Όταν λέω να ολοκληρωθεί το έργο μας, εννοώ όλα αυτά να είναι σε βαθμό πάνω από το 90%».

Πρώτη μεταγραφή ενόψει Γενάρη

Ο Βραζιλιάνος μέσος Κριστιάνο Μοράες θα είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Δικεφάλου.
Ο Κριστιάνο Μοράες γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, ξεκίνησε στη Νασιονάλ και από το 2005 βρίσκεται στην Πάσος Φερέιρα, με την οποία έχει 66 συμμετοχές. Διαθέτει Πορτογαλικό διαβατήριο, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της μεσαίας γραμμής εκτός από το βασικό του ρόλο, αυτόν του επιτελικού μέσου. 

Ανακοινώθηκε του Βιεϊρίνα

Και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2013 θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνα. Η επέκταση της συνεργασίας θα αποφέρει αύξηση των αποδοχών τού Πορτογάλου και μια ρήτρα μεταπώλησης που αγγίζει τα 15 εκ ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου και της συνεργασίας της με τον Adelino Andre Freitas Vieirinha έως το καλοκαίρι του 2013"

Κούπερ: «Ηρεμία και διάθεση»

Τα πλάνα του για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καταστρώνει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο τεχνικός του Άρη αποσκοπεί στη 2η συνεχόμενη νίκη της ομάδας, αλλά δεν παραλείπει να συνιστά προσοχή προς αποφυγή των λαθών που έχουν στοιχίσει βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια. 

«Αυτό που θέλουμε να διατηρήσουμε είναι την ηρεμία στην ομάδα. Θα προσπαθούμε κάθε φορά να προσθέτουμε πράγματα που θα γίνει πιο θετική η ομάδα. Για παράδειγμα πρέπει να διορθώσουμε τον τομέα με τις κίτρινες κάρτες. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι υψηλές οπότε με τη διάθεση των παικτών πιστεύουμε ότι θα βελτιωνόμαστε. Η νοοτροπία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και με αυτή τη νοοτροπία θα πορευτούμε. Το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε την ατομική μας οργάνωση, αφού ένα λάθος μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά», δήλωσε ο Αργεντινός.


Γραπτή δήλωση Σάββα Κωφίδη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του Ηρακλή τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου και αναφέρει:
«Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός και στοχεύουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα καλύτερα ποιοτικά στοιχεία μας, επιχειρώντας να ελέγξουμε τη ροή του παιχνιδιού και να επιδιώξουμε την επιτυχία. Απαιτείται σκληρή προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, από την αρχή ως το τέλος και υψηλός δείκτης αυτοπεποίθησης. Αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν πάντοτε στους ποδοσφαιριστές επιπλέον κίνητρο προσπάθειας και σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση του κόσμου μας την οποία έχουμε ανάγκη σε απόλυτο επίπεδο, θα δώσουμε τη μάχη μας».

Τ. Πακλατζής