Skip to main content

Χαϊκάλης: Θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να με πλήξουν

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι τα πράγματα για τα οποία τον κατηγορούν δεν έχουν γίνει έτσι, αλλά ότι παρουσιάζονται μακριά από την αληθινή τους υπόσταση

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Παύλο Χαϊκάλη, με κάποιες από αυτές να είναι ιδιαίτερα σοβαρές, όπως αυτή της γυναίκας η οποία τον κατηγορεί για χτύπημα στο στήθος της.

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός ζήτησε τηλεοπτικά συγνώμη για την περίπτωση της Ηλιάνας Αραβή, η ατάκα για τα όσα φέρεται να έπραξε από τηλεφώνου για αρσενικά παλαιάς κοπής, έκανε τα πράγματα χειρότερα.
         
Ο τελευταίος μέσω του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη (Δικηγορική Εταιρεία Τρούλης και Συνεργάτες) προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα».

Υποστηρίζει δηλαδή ότι τα πράγματα στα συμβάντα για τα οποία τον κατηγορούν δεν έχουν γίνει έτσι, αλλά ότι παρουσιάζονται μακριά από την αληθινή τους υπόσταση.    
 
«Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι» τονίζεται στην δήλωση του ηθοποιού μέσω του δικηγόρου του η οποία καταλήγει:

«Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο. Η συνέχεια αναμένεται στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, με υπόμνημα ή τη φυσική παρουσία του ηθοποιού που βρέθηκε και αυτός εις εκ των πρωταγωνιστών στον κυκλώνα που σαρώνει για τρίτη εβδομάδα τον χώρο του θεάτρου».  

Πηγή: protothema.gr