Skip to main content

Χαλιαμπάλιας για TV 100: Πανάκριβο λιβανιστήρι του δημάρχου

Είναι κρίμα γιατί αυτό το κανάλι έπρεπε να αποτελεί ένα εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων, λέει ο πολιτευτής

Πρόγραμμα χαμηλών προσδοκιών και ανύπαρκτα διαφημιστικά έσοδα χαρακτηρίζουν τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πολιτευτή Σάββα Χαλιαμπάλια. Ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών επισημαίνει ότι η TV 100 αντί για ένα εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων χρησιμοποιείται μόνο ως μέσο προβολής του δημάρχου.

«Μέχρι τώρα το πρόγραμμα της TV 100 είναι απογοητευτικό. Έχει παμπάλαιες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τις δεκαετίες του '50 και του '60. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η δημοτική τηλεόραση προβάλλει τη σειρά "Μπονάντσα" που την έβλεπα όταν ήμουν παιδί, πριν περίπου 50 χρόνια» σημειώνει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Όταν παρακολουθώ το κανάλι, διαπιστώνω ότι τα διαφημιστικά του έσοδα είναι μηδαμινά. Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων είτε προβάλλονται ενημερώσεις του δήμου και  κοινωνικά μηνύματα είτε διαφημίζονται οι εκπομπές του καναλιού. Η δημοτική τηλεόραση έχει μηδενική αποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο της Μακεδονίας. Είναι κρίμα γιατί αυτό το κανάλι έπρεπε να αποτελεί ένα εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων. Βλέπουμε όμως ότι έχει καταντήσει ένα πανάκριβο "λιβανιστήρι" του δημάρχου. Τέτοια εικόνα δεν αξίζει ούτε στην TV 100 αλλά ούτε και στην πόλη μας» σημειώνει ο κ. Χαλιαμπάλιας.