Skip to main content

Χαλκιδική: 550 μάσκες δώρισαν οι ξενοδόχοι στους αστυνομικούς

Τη στήριξη τους στις αστυνομικές δυνάμεις της Χαλκιδικής που εργάζονται σκληρά εν μέσω πανδημίας δείχνουν έμπρακτα οι ξενοδόχοι του νομού.

Στη δωρεά 550 επαναχρησιμοποιούμενων μασκών, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε έναν αστυνομικό που υπηρετεί στην Δ.Α. Χαλκιδικής προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, για να καλυφθούν οι υγειονομικές ανάγκες των αστυνομικών.

Στην ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, τα μέλη ευχαριστούν την Ενωση Ξενοδόχων και τον πρόεδρο Γρηγόριο Τάσιο για την δωρεά και «την αναγνώριση και εκτίμηση όσων άοκνα και με αλτρουισμό προσφέρουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά και διαχρονικά τόσο για την Χαλκιδική όσο και για όλη την xώρα γενικότερα, θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στην προσπάθειά μας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιτακτική ανάγκη μας, παρά τις εξόχως δύσκολες στιγμές που περνάει πλέον και ο τουριστικός κλάδος»

«Από την πλευρά μας δηλώνουμε την ηθική μας ικανοποίηση, διότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να διαβεβαιώσουμε όλο τον κόσμο ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες με την ψυχή μας, κρατώντας τον τόπο μας και την Χώρα μας πάντα ασφαλείς», καταλήγει η ανακοίνωση.