Skip to main content

Χαλκιδική: Αποκαθίστανται οι ζημιές στον δρόμο έξω από το Γομάτι

Πρόκειται για αποκατάσταση του τμήματος Γομάτι-Ιερισσός που έχρηζε εδώ και δεκαετίες άμεσης παρέμβασης σε πολλά σημεία του οδοστρώματος.

Τα έργα οδοποιίας που πραγματοποιούνται στο Γομάτι επιθεώρησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος.

Ο κ. Γιώργος επισκέφτηκε τα έργα, συνοδευόμενος από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ., για να παρακολουθήσει την πρόοδο των έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υλοποίηση τμήματος του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του Οδικού Δικτύου των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας ΠΕΧ», συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000€.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ρυθμό υλοποίησης ενός μεγάλου έργου, που αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του νομού και σκοπό έχει την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο μετά από πλημμύρες. Προτεραιότητα μας, όπως έχω επανειλημμένα τονίσει, είναι η ασφάλεια των πολιτών και η ασφαλής μετακίνηση των οχημάτων. Το συγκεκριμένο τμήμα (Γομάτι-Ιερισσός) της Ε.Ο. Πολυγύρου-Ιερισσού, έχρηζε άμεσης παρέμβασης σε πολλά σημεία, αφού επί δεκαετίες δεν έγινε καμία ουσιαστική εργασία αποκατάστασης σ’ αυτό, κυρίως λόγω οικονομικής δυσχέρειας», είπε ο αντιπεριφερειάρχης.

Διαβάστε ακόμα:

Χαλκιδική: Αποκλεισμένο για δύο μήνες το Γομάτι- Πότε δίνεται ο δρόμος