Skip to main content

Χαλκιδική: Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κασσάνδρας εν μέσω τουριστικής περιόδου και καύσωνα

Η διακοπή ρεύματος γίνεται στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου αλλά και μια ημέρα όπου η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί από τις 8.30 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι από τον ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές της Φούρκας και της Καλάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Η διακοπή, που ανακοινώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση γίνεται στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου αλλά και μια ημέρα όπου η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, μιλώντας στη Voria.gr, τόνισε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον πάροχο ανέφεραν ότι υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή χωρίς αυτή να μπορεί να αλλάξει.

«Τους παρακάλεσα να τη μεταθέσουν αν γίνεται για την επόμενη εβδομάδα, μιας και την τρέχουσα έχει πάρα πολύ κόσμο η περιοχή και μου είπαν δεν γίνεται», αναφέρει η δήμαρχος.

Η κ. Χαλκιά σημειώνει ότι πέραν του πολύ κόσμου η διακόπη είναι σε μια ημέρα όπου θα έχει καύσωνα με την ίδια να εκφράζει την ανησυχία της για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.