Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΙΕΣ ΧΛΙΑΠΑΣ-ΕΛΙΟΑΝΘΟΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ

Ακόμη μία διάκριση για τις ελιές Χαλκιδικής - Η εταιρεία βραβεύθηκε για το προϊόν της «Πράσινη Ελιά Χαλκιδικής με λεμονοπίπερο»

Το βραβείο που απέσπασε η εταιρεία «Ελιές Χλιάπας - Ελιοανθός», που βρίσκεται στις Καλύβες, για το προϊόν της «Πράσινη Ελιά Χαλκιδικής με λεμονοπίπερο», στον 4ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, παρέδωσε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος στον Παναγιώτη Χλιάπα.

Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Χλιάπα για αυτή τη διάκριση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που όλο και συχνότερα, προϊόντα των παραγωγικών μονάδων της Χαλκιδικής αποσπούν διακρίσεις τόσο σε εθνικούς όσο και διεθνείς διαγωνισμούς, γεγονός που αποδεικνύει την επιβράβευση των κόπων των επιχειρηματιών που εξελίσσουν τα προϊόντα τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την προβολή της Χαλκιδικής. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής είναι και θα παραμείνουν αρωγοί της ανάπτυξης και της τόνωσης της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ