Skip to main content

Χαλκιδική: Δημοπρατούνται δύο έργα αποχέτευσης 4,2 εκατ. ευρώ σε Ιερισσό και Στάγειρα

Δύο έργα αποχέτευσης στον δήμο Αριστοτέλη, σε Ιερισσό και Στάγειρα, δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν να υλοποιούνται μετά την ανάδειξη των αναδόχων

Δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν να υλοποιούνται μετά την ανάδειξη των αναδόχων, δύο έργα αποχέτευσης στον δήμο Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Σταγείρων – Στρατονίκης» μήκους 8,5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ και την «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης Ιερισσού», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000 εύρω, έργα που εντάχθηκαν από τη διοίκηση του δήμου και χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος τόνισε ότι «έχουμε μπει πλέον για τα καλά σε μια μακρά περίοδο υλοποίησης έργων υποδομής, με τη Δημοτική Αρχή και το προσωπικό, να παραδίδουν μαθήματα αποτελεσματικότητας και σ` αυτόν τον τομέα. Εντάξαμε τα εν λόγω έργα στο πρόγραμμα “Α.Τρίτσης” τον περασμένο Οκτώβριο και πριν περάσει χρόνος, σε διάστημα 7-8 μηνών από την ένταξη, θα έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους. Έτσι δίνουμε έμπρακτες απαντήσεις και επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, στον δήμο Αριστοτέλη».